FM dag – 13 april 2022

FM dag 2022: THE RISE AND FALL OF EMPIRES

De opkomst en ondergang van grote wereldrijken is een onderwerp dat al eeuwen tot onze verbeelding spreekt. Of het nu gaat over de Grieken en Romeinen, de Azteken in Mexico, of het Chinese keizerrijk – er zijn altijd twee vragen die fascineren: waarom groeiden juist deze beschavingen uit tot gigantische rijken en wat bracht ze uiteindelijk ten val?

Deze vragen zijn niet alleen relevant voor wereldleiders, maar ook voor ons financials. Wat leren ze ons over waardecreatie en risk management? In hoeverre herkennen wij onszelf – en onze eigen organisaties – in de kwetsbaarheden waar deze wereldrijken tegenaan liepen? Tijdens de 7e editie van FM Dag beantwoorden we deze vragen, duiken we dieper in de geschiedenis van deze grootmachten én passen we lessen toe op het bedrijfsleven en de huidige economie. Laat je inspireren door sprekers uit binnen- en buitenland tijdens keynotes, Round Tables en masterclasses en ontmoet meer dan 350 financiële vakgenoten.

Meld je hier aan voor FM Dag op 13 april 2022. Deelname aan FM Dag is voorbehouden aan financieel eindverantwoordelijken met een minimale omzet van €20 miljoen.

Wil je meer weten over de FinanceFactor Academy?