Copyright notice

© FinanceFactor 2018: tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc.) op deze site (financefactor.nl en alle onderliggende pagina’s) bij FinanceFactor.

Geheel of gedeeltelijk overnemen, plaatsen op andere sites, verveelvoudigen op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruiken van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door FinanceFactor of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

De informatie op deze website mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een harddisk of geprint worden onder de volgende voorwaarden:

  • De informatie dient uitsluitend voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik.
  • De informatie mag niet worden gewijzigd.
  • Elke kopie van de informatie moet worden voorzien van de copyright-tekst “© FinanceFactor 2018”.
  • Vermeldingen van copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten mogen niet worden verwijderd.
  • De informatie mag niet worden gebruikt in een ander werk of publicatie ten behoeve van welk medium dan ook.
  • De website www.financefactor.nl en de volledige inhoud van deze website zijn eigendom van FinanceFactor. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website is toegestaan. FinanceFactor kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van websites van derde partijen, waarnaar wordt gelinkt vanuit www.financefactor.nl.

    Vragen over deze website? Stuur een e-mail naar info@financefactor.nl of neem contact met ons op via telefoonnummer 085 041 0441.