Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Ons laatste nieuws

Categorieën
FinanceFactor13-10-2021 15:19
Events
In tijden van crisis wordt van professionals en bestuurders koelbloedig en moedig optreden verwacht en geëist. Maar wat bedoelen we hier precies mee en hoe ervaren we dit? De woorden lef en moed roepen associaties op met heldendaden. Iemand met gevaar voor eigen leven uit een brandend huis redden bijvoorbeeld. Maar er zijn natuurlijk meer vormen van moed die misschien minder tot de verbeelding spreken maar die er wel toe doen.
Lees meer
Albert Allmers 17-08-2021 17:13
Algemeen
In tijden van een overspannen arbeidsmarkt is de neiging groot alles te accepteren wat langskomt: de suboptimale baan of opdracht, de net niet passende kandidaat of de bemiddelingsvraag buiten de eigen dienstverlening. Maar op een mismatch zit niemand te wachten. Zowel de klant als de kandidaat en het bemiddelend bureau doen er verstandig aan te leren nee te zeggen.
Lees meer
Albert Allmers26-07-2021 13:06
Algemeen
We zitten in een stijgende markt en de behoefte aan financials is groot. In Nederland nam in het eerste kwartaal van 2021 het aantal vacatures toe en de werkloosheid af. Hierdoor is de spanning op de arbeidsmarkt weer terug en de schaarste neemt toe.
Lees meer
FinanceFactor 20-07-2021 15:28
Events
Haal jij de overkant zonder veel kleerscheuren? Beschik jij over de nodige durf en het juiste evenwicht? Heb je de juiste attitude en competenties om ons vaste grond onder de voeten te geven? En nog belangrijker; wat ga je doen als je eenmaal de overkant hebt gehaald? 
Lees meer
Albert Allmers19-07-2021 15:47
Algemeen
Met jarenlange ervaring op executive niveau denken eindverantwoordelijk finance professionals vaak aan een volgende logische stap in hun loopbaan: een commissariaat. Maar wie denkt dat branchekennis en de jarenlange ervaring daarvoor voldoende zijn, vergeet iets.
Lees meer
Albert Allmers12-07-2021 17:18
Algemeen
Je kunt alleen succesvol zijn in je werk op het moment dat je daar gelukkig in bent, niet als je er alleen maar goed in bent. Dat is mijn stellige overtuiging en baseer ik op jarenlange ervaring als coach van finance professionals. 
Lees meer

Zit jouw vacature er niet bij?

Niet alle posities waarvoor wij mensen zoeken, staan op de website. Herken jij jezelf in onze kernwaarden maar staat jouw baan er niet bij? Stuur ons dan jouw open inschrijving.

Copyright © 2021 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close