Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Ons laatste nieuws

Aanmelden nieuwsbrief
Categorieën
FinanceFactor9-05-2023 16:00
In de koers die organisaties volgen om bij te blijven in de huidige tijdgeest en/of crises te beteugelen, spelen executive finance professionals een steeds grotere rol. Door risicomanagement en scenarioplanning zijn zij van grote waarde, blijkt uit het eerste kwartaalonderzoek dat onder het Expertpanel van FinanceFactor is gehouden.
Lees meer
van Egmond9-05-2023 15:58
 De Zuid-Afrikaan Stephen McGown werkte als bankier in London, waar hij zijn vrouw ontmoette. Eind 2011 besloot hij het roer om te gooien en terug te gaan naar Zuid-Afrika. Tijdens een motorreis van Europa naar Zuid-Afrika werd hij in Timboektoe ontvoerd door Al Qaeda. Zijn gevangenschap duurde zes jaar. Een belangrijke les die McGown leerde was dat in eenvoud meer waarde zit dan in bezit. Dat is ook relevant voor leiders in organisaties. Om dat te begrijpen deelt hij zijn verhaal.
Lees meer
FinanceFactor18-04-2023 22:48
Algemeen
Ontwikkelingen zoals digitalisering in combinatie met schaarste op de arbeidsmarkt brengen volop beweging in het vak van finance professionals. Albert Allmers, directeur FinanceFactor: “de finance wereld is veranderd van een verplicht nummer (er moet een jaarrekening komen) naar een intelligente functionaliteit die het hart van een organisatie doet kloppen.” Logisch dat ook finance professionals hun kansen zien, hoewel uit onderzoek blijkt dat zij nog wel een tikkeltje behoudend zijn in hun switch naar andere posities.
Lees meer
FinanceFactor22-02-2023 10:41
ZiPTalk is de podcast van ZiPconomy. In deze aflevering gaat Narada Bouwman in gesprek met Albert Allmers, directeur en initiatiefnemer van FinanceFactor en Joke Twigt, redacteur en onderzoeker bij ZiPconomy. Zij zoomen in op de wereld van finance professionals
Lees meer
FinanceFactor15-02-2023 16:05
Actueel
FinanceFactor, impresario organisatie actief binnen de nichemarkt finance, wordt lid van de Raad voor Interim Management (RIM). Collegiale intervisie en bijdragen aan de ontwikkeling en professionalisering van het vakgebied zijn redenen voor directeur en oprichter Albert Allmers om tot dit netwerk toe te treden.
Lees meer
FinanceFactor8-02-2023 9:16
Finance professionals zien digitalisering als een van de sterkst groeiende ontwikkelingen. Dat vraagt vaardigheden om data in de breedte van de business te interpreteren. Hierdoor verandert hun rol structureel van ‘blauwe’ controller naar tactisch en strategisch partner in business. De transformatie naar andere vaardigheden en soft skills vraagt een combinatie van twee hersenhelften, maar kan slim aangepakt worden. Albert Allmers, directeur FinanceFactor: “Concentreer je op datgene waar je goed in bent en organiseer op een slimme manier de soft skill kant met een team om je heen waarin de juiste persoon op de juiste plek zit.”
Lees meer

Zit jouw vacature er niet bij?

Niet alle posities waarvoor wij mensen zoeken, staan op de website. Herken jij jezelf in onze kernwaarden maar staat jouw baan er niet bij? Stuur ons dan jouw open inschrijving.

Copyright © 2023 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close