Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Ons laatste nieuws

Categorieën
FinanceFactor30-03-2022 11:23
Algemeen
De dertiger van nu switcht net zo makkelijk van vast naar flex als andersom. Ingje van Blitterswijk is een jonge interim finance professional. Een jaar geleden koos zij voor zelfstandig ondernemerschap. “Het is geen keuze voor altijd, maar voor zolang het goed voelt.”
Lees meer
FinanceFactor22-02-2022 10:57
Algemeen
Het verdienmodel van het impresario mag dan niet uit de verf gekomen zijn in de wereld van bemiddeling, toch blijft Albert Allmers, directeur van FinanceFactor, zoeken naar een eerlijke vorm die meer recht doet aan de rol van de intermediair: “Een eenmalige fee is voldoende, waarom moet ik er een jaar tussen zitten?”.
Lees meer
Mariska van Egmond22-02-2022 10:45
Algemeen
Als coachee heb jij het roer in handen, jij bepaalt waar je naartoe gaat en hoe snel je gaat. Als coach help ik je om jouw bestemming in kaart te brengen en de kaart te lezen onderweg. Ik ben niet degene die zegt wat je moet doen. Als coachee zal je er zelf achter moeten komen en dat is de enige manier waardoor het gaat werken. 
Coaching is confronterend en zeker niet altijd leuk. Het resultaat mag leuk zijn, maar de weg er naartoe, de verandering, zal altijd pijn doen.
Lees meer
FinanceFactor7-02-2022 15:48
Algemeen
Professionals kiezen vaak voor het zelfstandig ondernemerschap omdat ze flexibiliteit en autonomie zoeken. Volgens Chris Docters van Leeuwen hoeft het bestaan als eenpitter niet eenzaam te zijn. De juiste mensen om je heen verzamelen helpt, zowel in zakelijk perspectief als in persoonlijke ontwikkeling.
Lees meer
FinanceFactor 1-02-2022 22:47
Events
Laat je inspireren tijdens keynotes, Round Tables en masterclasses én ontmoet meer dan 400 financiële vakgenoten. Wij openen de deuren naar een wereld met thought leadership, kennis, verrassende visies en talrijke netwerkmogelijkheden in een altijd even schitterende ambiance. In 2022 verkennen wij samen het thema 'The Invisible Hand.'
Lees meer
FinanceFactor1-02-2022 21:47
Events
De opkomst en ondergang van grote wereldrijken is een onderwerp dat al eeuwen tot onze verbeelding spreekt. Of het nu gaat over de Grieken en Romeinen, de Azteken in Mexico, of het Chinese keizerrijk – er zijn altijd twee vragen die fascineren: waarom groeiden juist deze beschavingen uit tot gigantische rijken en wat bracht ze uiteindelijk ten val?
Lees meer

Zit jouw vacature er niet bij?

Niet alle posities waarvoor wij mensen zoeken, staan op de website. Herken jij jezelf in onze kernwaarden maar staat jouw baan er niet bij? Stuur ons dan jouw open inschrijving.

Copyright © 2022 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close