Vinden. Volgen. Verbinden. Versterken.

Deze aanpak staat bij alle diensten van FinanceFactor centraal. Of het nu gaat om het vinden van de juiste interim professional voor uw organisatie, permanente invulling van uw financial executive vacatures of het bieden van begeleiding, advies en coaching bij instroom-, doorstroom- en uitstroomvraagstukken. Bij FinanceFactor geloven we in duurzame verbinding met onze finance professionals én met onze opdrachtgevers. En daar investeren we in. Met deze diensten maken wij als executive search bureau het verschil:

De juiste financieel interim manager voor elke organisatie. De beste match van persoonlijke drijfveren en talenten met uw eisen en wensen.

Groot persoonlijk netwerk van finance professionals voor de top 1.000 bedrijven in Nederland. Klaar voor een executive positie bij uw bedrijf.

Beter benutten van talenten en capaciteiten. Meer werkplezier, meer regie en bewustere inzet van vaardigheden, kwaliteiten en ervaring in een passende rol.

Helder inzicht in het talent en het ontwikkelperspectief van executive finance professionals. Beter en persoonlijker matchen op de juiste competenties.

Persoonlijke begeleiding finance professionals naar ander werk. Deskundig advies en ondersteuning werkgever bij doorstroom- en uitstroomvraagstukken.