Assessment

Als executive professional uw loopbaan versnellen, veranderen of zelfs een hele nieuwe richting geven? Of als werkgever de interne mobiliteit van uw finance professional verhogen, bijvoorbeeld in het kader van een reorganisatie of outplacement? Met ons vernieuwde assessment bieden wij alle informatie voor een juiste én kansrijke loopbaanstap én praktische handvatten voor het loopbaanvervolg.

Assessment FinanceFactor vernieuwd

“Ik ben uitgekeken op mijn functie en toe aan een nieuwe stap in mijn loopbaan.
Waar liggen mijn beste kansen?”

“Welke competenties en talenten heeft onze professional die nu niet worden benut?”

Zomaar twee voorbeelden van vragen waarmee professionals en werkgevers bij FinanceFactor aankloppen. Met ons vernieuwde assessment vinden we samen met u de antwoorden op deze en vele andere loopbaanvragen.

Assessment Center

FinanceFactor heeft een eigen Assessment Center, waarin niveau en inhoud van het assessment worden afgestemd op de behoefte van de opdrachtgever.

 

Daarom assessment door FinanceFactor

Niet de werkgever maar de executive professional staat centraal.
Persoonlijkheid, drijfveren en talenten als uitgangspunt in plaats van de huidige functie en werkomgeving.
Betere vertaalslag naar de arbeidsmarkt via loopbaanassessment.

De finance professional staat centraal

De juiste loopbaankoers bepalen begint bij inzicht en bewustwording. Van wat de sterkten en zwakten van de professional zijn, maar ook hoe de persoonlijkheid, drijfveren en talenten er uitzien. In het assessment van FinanceFactor zit de professional aan het stuur. Samen bekijken we waar de beste kansen liggen en wat een kansrijke vervolgstap in zijn of haar loopbaan is. En vanzelfsprekend is elk assessment maatwerk.

Persoonlijkheid, drijfveren, talenten en ambities als uitgangspunt

In ons assessment gaan wij samen met de professional op zoek naar de best passende functietypen, rollen en branches. Daarbij staan niet de arbeidsmarkt, de huidige functie en de werkomgeving centraal, maar juist de persoonlijkheid, drijfveren, talenten en ambities van de professional. Deze brengen we in kaart via psychologisch onderzoek, competentieonderzoek, tests en vragenlijsten.

Loopbaanassessment: vertaalslag naar de arbeidsmarkt

Het laatste onderdeel van elk assessment is het maken van de vertaalslag naar de arbeidsmarkt, het zogenaamde loopbaanassessment. Samen met de professionals van onze interne recruitmentafdeling maken we een link tussen het persoonsonderzoek en de talentanalyse: welke functies passen het best bij mij en zijn deze functies ook beschikbaar in de markt?

Zo ontstaat er een duidelijk beeld van mogelijke vervolgstappen die echt binnen bereik liggen.

 

Contact verzoek

Vul onderstaand formulier in om met ons in contact te komen.

Meer informatie?

Bel ons overdag, ’s avonds of in het weekend. FinanceFactor werkt 16/7
Ons telefoonnummer is 085-041 0441 of stuur een email naar info@financefactor.nl