Over FinanceFactor

In deze video heet Albert Allmers u welkom bij FinanceFactor in Villa Maarheeze te Wassenaar. Albert is directeur en oprichter van FinanceFactor. Hij vertelt over zijn droom om als impresario van executive finance professionals het verschil te maken in hun loopbaan. Hij legt uit hoe het allemaal begon en hij laat zien waarom focus zo belangrijk is in de dienstverlening.

Impresario van finance professionals

In 2011, in het hart van de crisis op de arbeidsmarkt, startte Albert Allmers met FinanceFactor vanuit drie hoofdactiviteiten: instroom, doorstroom en uitstroom.

Goede kandidaten waren in deze periode zeer schaars. Albert’s visie op recruitment was – en is nog steeds – dat de beste match alleen tot stand komt door te werken vanuit de drijfveren en passie van de professional, niet door de wensen van de opdrachtgever centraal te stellen. Verder is het belangrijk een wederzijdse, persoonlijke relatie met de kandidaat op te bouwen en hierin te blijven investeren, in hoogconjunctuur én laagconjunctuur. En door als impresario alle belangen van de finance professional te behartigen. Hieruit ontstond de zo kenmerkende aanpak van FinanceFactor: vinden, volgen, verbinden en versterken. Vanuit het vinden, waarbij de professional onderdeel wordt van het netwerk, wordt hij of zij continu gevolgd.

FinanceFactor blijft werken aan de relatie en creëert zo een duurzame verbinding. Versterken gebeurt in de vorm van permanente educatie en coaching.

 

Vinden, volgen, verbinden & versterken

De enorme schaarste aan goede kandidaten duurt onverminderd voort. En Albert’s impresariomodel vindt steeds meer navolging bij andere executive search bureaus. Maar waar veel recruiters uitsluitend searchen, een telefonische intake doen en daarna het kandidaatprofiel overdragen aan de opdrachtgever, blijft FinanceFactor als enige voortdurend in gesprek met zijn kandidaten.

De kracht van FinanceFactor ligt in het echt goed leren kennen van de professional. Door vertrouwen te geven, oprecht naar ze te luisteren en met ze mee te denken; door ze te blijven volgen en zo een duurzame en persoonlijke relatie te creëren. In zijn aanpak gaat FinanceFactor niet uit van ervaring, maar van potentieel. Daardoor worden finance professionals als geen ander begeleid naar de volgende stap in hun financiële loopbaan. Door deze unieke, persoonlijke werkwijze is FinanceFactor uitgegroeid tot meer dan een executive search bureau, namelijk een gewaardeerd partner voor zowel finance professionals als werkgevers.

Creating a better world, one talent at a time

Meer informatie?

Bel ons overdag, ’s avonds of in het weekend. FinanceFactor werkt 16/7
Ons telefoonnummer is 085-041 0441 of stuur een email naar info@financefactor.nl