Financieel Interim Management

Heeft u een ervaren interim manager nodig voor uw financiële organisatie? Binnen financieel interim management helpen wij u met de invulling van tijdelijke finance posities, vanwege een transitiefase binnen uw organisatie of door uitval van een professional.

Snel een financieel interim CFO manager of interim controller nodig?

FinanceFactor zorgt voor de juiste interim financieel manager op de juiste plek. Op basis van de kennis van ons netwerk selecteren wij de meest geschikte kandidaten voor uw project of tijdelijke capaciteitsbehoefte. Daarbij besteden wij veel aandacht aan het matchen van de persoonlijke drijfveren en talenten van een interim professional met uw wensen en eisen.

Daarom financieel interim management van FinanceFactor!

Wij zorgen dat het klikt met uw organisatie

Bij het vinden van de juiste interim manager staan behalve uw opdrachtomschrijving ook de ambities en passie van onze interim professionals centraal. Naast de harde criteria, zoals de gegevens in het CV, kijken we naar de interpersoonlijke relaties en of er een klik is met de cultuur van uw organisatie. De gestelde eisen zijn hoog: meerjarige interim ervaring, goed analytisch denkvermogen en sociale vaardigheden, ruime ervaring binnen het gevraagde vakgebied en uitstekende referenties.

Ook voor uw interim controller vacatures

Niet alleen voor alle eindverantwoordelijke finance posities hebben wij de juiste interim manager, maar ook voor de direct reports en interim controller vacatures. Een greep uit de interim vacatures die wij voor u kunnen invullen: CFO, Finance Director, Divisie Controller, Project Controller, Business Unit Controller, Business Development Manager, M&A Manager, FP&A Manager, Audit Manager, Corporate Controller, Group Controller, Business Controller, Financial Controller, Tax Director, Tax Manager, Treasury Director en Cash Manager.

Zo maakt FinanceFactor het verschil

Vinden | De juiste interim manager of interim controller vinden begint altijd in ons eigen netwerk met actieve én latente kandidaten. Bovendien gebruiken we de nieuwste interim search tools én onze jarenlange ervaring.

Volgen | Wij weten precies in welke loopbaanfase elke kandidaat zich bevindt, en hoe het met onze opdrachtgevers gaat. Daardoor vinden we snel de juiste interim manager voor uw organisatie.

Verbinden | Een plaatsing is niet het eind van ons interim search traject, wij blijven onze kandidaten en opdrachtgevers volgen.

Versterken | Dankzij permanente educatie via onze eigen FinanceFactor Academy en coaching beschikken onze interim finance professionals altijd over de juiste kennis van ontwikkelingen in het financevak en in uw branche.

Meer informatie?

Bel ons overdag, ’s avonds of in het weekend. FinanceFactor werkt 16/7
Ons telefoonnummer is 085-041 0441 of stuur een email naar info@financefactor.nl