Finance Factor opnieuw in de Top 250 groeibedrijven

FinanceFactor Executive Finance Professionals staat voor de 3e keer in de Top 250 Groeibedrijven, met dank aan onze loyale opdrachtgevers en professionals. “De rol van de finance professional beweegt zich steeds meer op het snijvlak van Finance en IT. Wij gaan mee in deze ontwikkeling, hetgeen groei betekent voor ons bedrijf.”

Volgens de Top 250 Groeibedrijven zijn de meest succesvolle groeibedrijven in Nederland wendbaar en weerbaar, ondanks de Coronacrisis. In de categorie Jobs & Recruitment staan tien bedrijven genoteerd en FinanceFactor is er één van. Wij zijn trots om voor het derde jaar op rij in deze lijst te staan. “Het laat zien dat alleen focus op omzet niet per definitie groei betekent”. Deze lijst onderscheidt zich van andere lijsten door ook groei van het aantal medewerkers te meten. Bij FinanceFactor is beide het geval.

Wij profiteerden van klantwensen op het gebied van digitalisering, een specialisatie waar finance professionals in ons netwerk in thuis zijn. Ook over Robotics, Artificial Intelligence (AI), Blockchain en Data is kennis te vergaren in onze eigen PE Academy; kosteloos toegankelijk voor ons netwerk. Zo kunnen wij opdrachtgevers en professionals helpen, groeit onze omzet en onze interne organisatie.

Dat Finance Factor opvalt in de markt zien we ook aan de FD Gazellen Award, die zij al meerdere keren in ontvangst mocht nemen. Ook dit is een award die toegekend wordt aan bedrijven die groei realiseren.

De Top 250 Groeibedrijven is een jaarlijks terugkerende publicatie van het Erasmus Centre for Entrepreneurship en NLgroeit. De publicatie maakt onderdeel uit van het langdurige onderzoek naar snelgroeiende bedrijven van het Erasmus Centre for Entrepreneurship en Rotterdam School of Management, Erasmus University. Om in de Top 250 Groeibedrijven te komen, dienen bedrijven minimaal tien werknemers (FTE) in dienst te hebben en/of minimaal vijf miljoen euro omzet te hebben aan het begin van de driejarige meetperiode. Daarnaast realiseerden ze in de meetperiode van december 2017 tot en met december 2020 een gemiddelde jaarlijkse groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet.

Download hier het volledige rapport.

Voor meer informatie neem contact op met FinanceFactor