Linda Nieuwenbroek

Linda Nieuwenbroek

Consultant Interim Management Rijksoverheid

Linda in het kort:

  • Geboren in Leidschendam
  • Woont daar ook met haar zoon
  • Hoogste opleiding is HBO sociaal juridische dienstverlening
  • Is gek van crossfit en houdt van de fysieke inspanning, maar ook een goed glas wijn hoort bij het leven en zorgt weer voor balans
  • Kernwaarden: transparantie, jezelf zijn en tegenslagen aanvaarden want die horen bij het leven
  • Uniek in het feit dat zij iedereen uniek vindt en iemands authenticiteit bewondert.

Mijn overtuiging is dat als je jezelf bent, de verbinding die je aangaat langdurig zal zijn. Daarom probeer ik een kennismaking met een kandidaat geen intake te laten zijn, maar een informeel gesprek in een comfortabele setting.

Ik ben open minded, zo sta ik in het leven en word ik getypeerd door vrienden en kennissen. Transparantie lijkt zo makkelijk, maar vraagt ook kwetsbaarheid tonen. Met mijzelf zijn en openheid haal ik vaak de mooie eigenschappen van een mens naar voren in het gesprek. Als dat leidt tot een goede match tussen de finance professional en de opdrachtgever ben ik een blij mens.

Ik heb jarenlange ervaring bij de rijksoverheid, nu zit ik aan de leverancierskant en kan ik mijn kennis over dat domein goed gebruiken. Bij FinanceFactor zie ik een mooie balans tussen het zakelijke en menselijke. Dat laatste is voor mij bepalend of ik me ergens op mijn plek voel. Vaak is het een zoektocht om te komen waar je wilt zijn. Dat geldt voor mij net zo goed als voor de kandidaten die ik bemiddel. Die zoektocht bepaalt wie en wat je bent. Daarom sta ik zo achter de uitspraak van Brené Brown (boven deze introductie) dat als je jezelf gedurende het proces van waar je doorheen gaat blijft liefhebben, je er het beste uithaalt!