+3185 0410441
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Diensten

Interim management

Executive search

Executive Coaching

Assessment

Outplacement

Werving & selectie

Outplacement

Outplacementtraject 6 maanden

Op zoek naar een nieuwe, uitdagende en motiverende werkkring voor een financiële medewerker? Bij FinanceFactor hebben we een outplacementtraject voor de duur van zes maanden ontwikkeld specifiek gericht op finance professionals. Dit traject staat volledig in het teken van employability (duurzame inzetbaarheid) en loopbaanadvies, en bestaat uit vijf fasen:

  1. Persoonlijke fase
  2. Oriëntatiefase
  3. Pre-selectiefase
  4. Selectiefase
  5. Nazorgfase

1. Persoonlijke fase
Wat zijn mijn talenten, drijfveren en ontwikkelpunten? In de persoonlijke fase besteden we aandacht aan het afscheid nemen van de huidige werkgever door de medewerker. We nemen de levensloop tot nu toe onder de loep en proberen een rode draad hierin te herkennen. Verder brengen we de persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten in kaart en maken we een talenten-en drijfverenprofiel. Op basis hiervan bepalen we de persoonlijke ontwikkelpunten. 

2. Oriëntatiefase
Welk type functie past het best bij mij: een vaste dienstbetrekking of een interim-functie (zelfstandig ondernemer, interimmanager of consultant)? Tijdens de oriëntatiefase onderzoeken we dit en we maken een adequaat en aansprekend persoonlijk profiel en curriculum vitae. Daarnaast verkennen we diverse scenario’s ten aanzien van toekomstig werk en we maken een selectie van interessante sectoren en organisaties. 

3. Pre-selectiefase
Wat is mijn toegevoegde waarde voor een organisatie? In de pre-selectiefase formuleren we het antwoord op deze vraag. Zo werken we aan een onderscheidende opstelling in de arbeidsmarkt. Verder verbeteren we de intakevaardigheden van de professional volgens ons 8-stappenmodel.

4. Selectiefase
Hoe ga ik potentiële werkgevers of opdrachtgevers actief benaderen? Deze vraag staat centraal in de selectiefase. We maken een plan van aan pak en leren de professional actief netwerken.
Daarbij kan hij of zij ook gebruikmaken van het netwerk van FinanceFactor. Samen zoeken we naar een geschikte positie op de arbeidsmarkt. Met als doel een uitdagende vervolgstap te vinden die aansluit bij de wensen en behoeften en die de professional weer vertrouwen en plezier in het werk geeft. 

5. Nazorgfase
Een maand na afronding van het outplacementtraject vindt er nog één coachingsgesprek plaats. Hierin evalueren we samen het verloop van het traject.

Begeleiding outplacement

Outplacementmedewerkers worden begeleid door Albert Allmers, coach en impresario van FinanceFactor. Deze maatwerkbegeleiding vindt plaats volgens ons Outplacementprogramma. De coaching is gebaseerd op loopbaanzelfsturing. Daarom wordt van medewerkers gevraagd tussen de sessies door huiswerkopdrachten te verrichten.

Meer weten over ons outplacementtraject?

Bel ons op 085-041 0441. En dat kan ook 's avonds of in het weekend, FinanceFactor werkt 16/7.
Liever door ons gebeld worden? Stel uw outplacementvraag via onze contactpagina
Copyright © 2020 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close