+3185 0410441
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Diensten

Vinden. Volgen. Verbinden. Versterken. Deze aanpak staat bij alle diensten van FinanceFactor centraal. Of het nou gaat om het vinden van de juiste interim professional voor uw organisatie, permanente invulling van uw financial executive vacatures of het bieden van begeleiding, advies en coaching bij instroom-, doorstroom- en uitstroomvraagstukken. Bij FinanceFactor geloven we in duurzame verbinding met onze finance professionals én met onze opdrachtgevers. En daar investeren we in.

 

Met deze diensten maken wij als executive search bureau het verschil:

Financieel interim management

De juiste interim financieel interim manager voor elke organisatie. De beste match van persoonlijke drijfveren en talent met uw eisen en wensen.

Lees meer...

Executive search

Groot persoonlijk netwerk van finance professionals voor de top 1.000 bedrijven in Nederland. Klaar voor een executive positie bij uw bedrijf.

Lees meer...

Werving & selectie

Opbouw persoonlijk netwerk door targeted en referral search. Snel de executive finance professional met de beste kwalificaties aan boord.

Lees meer...

Executive coaching

Beter benutten van talenten en capaciteiten. Meer werkplezier, meer regie en bewustere inzet van vaardigheden, kwaliteiten en ervaring in een passende rol.

Lees meer...

Assessment

Helder inzicht in het talent en het ontwikkelperspectief van executive finance professionals. Beter en persoonlijker matchen op de juiste competenties.

Lees meer...

Outplacement

Persoonlijke begeleiding finance professionals naar ander werk. Deskundig advies en ondersteuning werkgever bij doorstroom- en uitstroomvraagstukken.

Lees meer...

Copyright © 2020 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close