+3185 0410441
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Diensten

Interim management

Executive search

Executive Coaching

Assessment

Outplacement

Werving & selectie

Interim management

Snel een financieel interim professional nodig?

Ervaren interim manager nodig voor uw financiële organisatie? Binnen interim management focussen wij ons op de tijdelijke invulling van posities bijvoorbeeld ontstaan vanwege tijdelijke uitval of door een transitiefase binnen de organisatie. Hierbij richten wij ons op eindverantwoordelijke posities en de direct reports, zowel lijn- en stafmanagement. Interim posities zoals CFO, Finance Director, Divisie Controller, Project Controller, Business Unit Controller, Business Development Manager, M&A Manager, FP&A Manager, Audit Manager, Corporate Controller, Group Controller, Business Controller, Financial Controller, Tax Director, Tax Manager, Treasury Director of Cash Manager kunnen door onze interim managers tijdelijk ingevuld worden.

FinanceFactor zorgt voor de juiste financiële interim professional op de juiste plek. Ruim 80% van de in Nederland geregistreerde ervaren financiële interim managers is bij ons bekend. Wij kennen hen en zij kennen ons. Op basis van de kennis van ons netwerk selecteren wij de meest geschikte financieel interim professional voor uw project of tijdelijke capaciteitsbehoefte. Daarbij besteden wij veel aandacht aan het matchen van de persoonlijke drijfveren en talenten van een professional met uw wensen en eisen.

Uw interim positie en de ambities van onze finance professionals: de juiste match?

Bij het vinden van de juiste interim manager staan behalve uw opdrachtomschrijving ook de ambities en passie van onze interim professionals centraal. Natuurlijk kunt u zelf een interim manager werven, bijvoorbeeld via LinkedIn. Maar gegevens in een cv laten alleen zien wat een professional in het verleden heeft gedaan en geven geen garanties voor de toekomst. Omdat wij al onze interim professionals persoonlijk kennen, kunnen wij u deze garanties wel geven. Naast de harde criteria kijken we naar de interpersoonlijke relaties en of er een klik is met de cultuur van uw organisatie. De gestelde eisen zijn hoog: meerjarige interim ervaring, goed analytisch denken en sociale vaardigheden, ruime ervaring binnen het gevraagde vakgebied en uitstekende referenties.

Meer weten over onze interim management diensten?

Bel ons op 085 041 0441. En dat kan ook 's avonds of in het weekend, FinanceFactor werkt 16/7.
Liever door ons gebeld worden? Stel uw interim management vraag via onze contactpagina.
Copyright © 2020 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close