+3185 0410441
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Diensten

Interim management

Executive search

Executive Coaching

Assessment

Outplacement

Werving & selectie

Assessment

Pijlers voor succesvol functioneren

Bij FinanceFactor bieden we maatwerk in assessments, toegespitst op de financiële discipline. Daarbij richten we ons op beide pijlers voor succesvol functioneren: de individuele competenties van de finance professional en het optimaal faciliteren door de organisatie. Onze assessments geven u objectief inzicht in het talent en persoonlijk ontwikkelperspectief van de finance professional. Welke competenties, persoonskenmerken en ambities hij of zij heeft. En of deze ambities passen bij een beoogde functie.

Assessment persoonlijke ontwikkeling

In welke richting kan een finance professional zich het best ontwikkelen? In het ontwikkelassessment onderzoeken we de aanlegfactoren, persoonlijke affiniteiten en ambities van de finance professional. En we bepalen samen de meest kansrijke richting voor persoonlijke ontwikkeling. Doelstellingen kunnen bijvoorbeeld zijn: beter functioneren, verticale of horizontale doorstroom, zelfrealisatie, meer arbeidsvreugde en motivatie.

Dit assessment kan worden toegepast bij vraagstukken op het gebied van interne doorstroom, persoonlijke ontwikkeling, POP (0-meting) en herintreding.

Assessment competenties en geschiktheid

Is de finance professional die u op het oog hebt geschikt voor deze functie? In het geschiktheidsassessment beoordelen wij een beoogde kandidaat op geschiktheid voor een concrete positie. Hierbij staan de functie, de functie-eisen en de organisatie centraal. De beoordeling richt zich op alle aanlegfactoren en competenties die voor de positie van kritisch belang zijn. Vooraf worden deze uitgezet in een zogenaamd psychologisch functienormprofiel en een competentieprofiel.

Dit assessment kan worden toegepast bij vraagstukken op het gebied van selectie en aanname, management en kader, interne doorstroom, human due diligence, 0-meting in de HR-cyclus en disfunctioneren.

Assessment loopbaanoriëntatie

Het loopbaanoriëntatie-assessment richt zich op finance professionals die een versnelling, verandering of nieuwe richting in hun loopbaan willen of moeten inslaan. Dit assessment wordt ingezet bij persoonlijke behoefte. Of vanuit het management, bijvoorbeeld wanneer de interne mobiliteit omhoog moet of vanwege een reorganisatie.

Dit assessment kan worden toegepast bij vraagstukken op het gebied van loopbaanbegeleiding, problematisch functioneren, beroepskeuze, interne doorstroom en uitstroom.

360° Feedback Scan

Voorafgaand aan het ontwikkel- of loopbaanassessment kunnen we een 360° Feedback Scan uitvoeren. In deze scan geven respondenten uit de directe werkomgeving een waardering op het functioneren van de finance professional. Dit geeft als aanvulling op de assessments veel waardevolle informatie over het functioneren in de praktijk. De scan heeft een positief effect op de acceptatie bij de kandidaat en de bereidheid te werken aan verbetering.

Meer weten over onze assessments?

Bel ons op 085-041 0441. En dat kan ook 's avonds of in het weekend, FinanceFactor werkt 16/7.
Liever door ons gebeld worden? Stel uw assessmentvraag via onze contactpagina
Copyright © 2020 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close