Werving en Selectie

Voor uw executive vacatures zoekt u uiteraard de beste kandidaat. Een executive finance professional met de juiste kwalificaties. Iemand die een klik heeft met uw organisatie en die het liefst zo snel mogelijk aan boord is. Met werving & selectie richten we ons op het invullen van uiteenlopende finance vacatures. Dit doen we met onze kenmerkende aanpak: vinden, volgen, verbinden en versterken. Een greep uit de executive vacatures die wij voor u kunnen invullen: CFO, Finance Director, Divisiecontroller, Manager Finance & Control, Manager Business Control, Project Controller, Group Controller, Senior Business Controller, International Controller en Financieel Manager.

In 7 stappen de juiste kandidaat via werving & selectie

via werving & selectie graphica

Kennismaking & inventarisatie
Persoonlijke kennismaking en een inventarisatie van de organisatie en de vacante executive positie.

Wervingstraject in eigen netwerk
Start van de werving en selectie binnen het eigen netwerk.

Informeren potentiële kandidaten
Persoonlijk gesprek met kandidaten over de organisatie en de beschikbare executive positie.

Presentatie shortlist
Presentatie cv’s van de meest interessante kandidaten. Inplannen en uitvoeren interviews.

Referentieonderzoek
Uitgebreid en objectief referentieverslag van de voorkeurskandidaat, indien gewenst.

Executive coaching
Kosteloze coaching gedurende de eerste drie maanden van het dienstverband, indien gewenst.

Evaluatie
Binnen 6 maanden evaluatie van onze werving- en selectiediensten en de geworven kandidaat.

Zo maakt FinanceFactor het verschil

Vinden
De zoektocht naar de juiste persoon begint altijd in ons eigen netwerk door gesprekken te voeren met kandidaten die latent of actief op zoek zijn. Bovendien gebruiken we de nieuwste executive search tools én onze jarenlange ervaring.

Volgen
Wij weten precies in welke loopbaanfase elke kandidaat zich bevindt, en hoe het met onze opdrachtgevers gaat. Daardoor vinden we snel de juiste kandidaat voor uw organisatie.

Verbinden
Een plaatsing is niet het eind van ons werving- en selectietraject, wij blijven onze kandidaten en opdrachtgevers volgen.

Versterken
Dankzij permanente educatie en coaching beschikken onze executive finance professionals altijd over de juiste kennis van ontwikkelingen in het financevak en in uw branche.

Tarief werving & selectie

Bij FinanceFactor garanderen we een succesvolle invulling van uw finance vacatures binnen een periode van 12 weken. In ruil daarvoor vragen we wel een exclusief commitment van zowel kandidaten als opdrachtgevers. Als tarief hanteren we een succes fee van 25% van het bruto jaarinkomen van de geworven kandidaat, inclusief vakantiegeld en eventuele bonus. Een volledig assessment en executive coaching gedurende de eerste 3 maanden van het dienstverband zijn hierbij inbegrepen.

Meer informatie?

Bel ons overdag, ’s avonds of in het weekend. FinanceFactor werkt 16/7

085-041 0441

Of stuur een email naar info@financefactor.nl