+3185 0410441
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Actueel

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het financevak, onze organisatie en diensten, mediaoptredens, publicatie, evenementen en nog veel meer.

Finance Factor genoteerd in de Top 250 Groeibedrijven 2019

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship in samenwerking met Rotterdam School of Management, Erasmus University monitoren en onderzoeken snelgroeiende bedrijven in Nederland. Jaarlijks presenteren zij de resultaten hiervan in het ScaleUp Dashboard. De Top 250 Groeibedrijven is gebaseerd op dit ScaleUp Dashboard en wordt in samenwerking met nlgroeit gepubliceerd.

Finance Factor BV heeft een plek verdiend in de Top 250 Groeibedrijven 2019 van Nederland!

Wij zijn zeer verheugd dat FinanceFactor wederom door het Erasmus Centre for Entrepreneurship in samenwerking met Rotterdam School of Management, Erasmus University  is benoemd tot een van de 250 snelstgroeiende Nederlandse groeibedrijven (scale ups) van 2019. 

 

Leadership in Finance Summit

Thema: Cut the crap

Exponentiële groei, golf aan data, Design Thinking, Digital Boardroom, groeiparadoxen etc.  Allemaal mooie termen die voorbij komen. Wissel het af met vakjargon en we kunnen zo een Bullshit Bingo beginnen. 

Wat brengen al deze mooie woorden en termen ons nu precies? Moeten we hier in meegaan of niet? Het boek "Ga lekker zelf in je kracht staan" verwoord dit perfect, we slaan te ver door. Tijdens het Leadership in Finance Summit gaan we hiermee breken. Weg met al die bullshit en terug naar de kern. Wat is nu belangrijk, waar draait het om en hoe zorgen we ervoor dat we niet meegetrokken worden in al die mooie woorden? En wat is er nu wel belangrijk? Uiteindelijk zijn onze bedrijven er om een mooi product of goede dienstverlening voor de klant te verzorgen.

Zullen we alle opsmuk achter ons laten en heldere taal met elkaar spreken en ons focussen op de zaken die echt belangrijk zijn?  Discussieer met ons mee op 13 november. 

Finance Factor organiseert: de Dutch Executive Open

 

Copyright © 2019 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close