+3185 0410441
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Actueel

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het financevak, onze organisatie en diensten, mediaoptredens, publicatie, evenementen en nog veel meer.

Nieuws en media

Gazellen Awards 2015 - 2016 - 2017 en ... 2018

De afgelopen 3 jaar mocht FinanceFactor zich scharen onder de snelstgroeiende organisaties van Nederland. Ook in 2018 heeft FinanceFactor zich weer ingeschreven voor deze prestigieuze ondernemersprijs.

22 november 2018: Ondernemersprijs Haaglanden

Wassenaar - De Wassenaarse onderneming FinanceFactor heeft zich donderdagavond 13 september na een boeiende reeks presentaties aan de kritische jury onder leiding van Hans Biesheuvel weten te plaatsen voor de finale van de Ondernemersprijs Haaglanden. Die vindt op donderdag 22 november plaats in Den Haag.

Evenementen

FinanceFactor is als partner, sponsor of (mede)organisator verbonden aan de volgende evenementen:

10 oktober 2018: Executive Day

Hoe houden we de Nederlandse economie concurrerend? Welk type leiderschap is daarvoor nodig? En welke rol speelt succesvolle M&A daarin? Welke bedrijven hebben de toon gezet? Kom naar de Executive Day in Nistelrode en hoor alles over succesvolle M&A als drijver van onze welvaart en ons welzijn.

Meer over dit evenement

14 november 2018: FM Dag

Hoe gaan we als financieel directeur om met de moeilijke keuzes waarvoor we elke dag staan? Wat is de rol van twijfel? Waarop baseren we onze beslissingen? Bestaat een slecht besluit eigenlijk wel, en wat is dat? Kom naar de FM Dag 2018 in ‘s-Hertogenbosch en krijg antwoord op deze en vele andere vragen.

Meer over dit evenement

Copyright © 2018 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.