+3185 0410441
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Actueel

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het financevak, onze organisatie en diensten, mediaoptredens, publicatie, evenementen en nog veel meer.

Nieuws en media

Gazellen Awards 2015 - 2016 - 2017 en ... 2018

De afgelopen 3 jaar mocht FinanceFactor zich scharen onder de snelstgroeiende organisaties van Nederland. Ook in 2018 heeft FinanceFactor zich weer ingeschreven voor deze prestigieuze ondernemersprijs.

22 november 2018: Ondernemersprijs Haaglanden

Wassenaar - De Wassenaarse onderneming FinanceFactor heeft zich donderdagavond 13 september na een boeiende reeks presentaties aan de kritische jury onder leiding van Hans Biesheuvel weten te plaatsen voor de finale van de Ondernemersprijs Haaglanden. Die vindt op donderdag 22 november plaats in Den Haag.

Evenementen

FinanceFactor is als partner, sponsor of (mede)organisator verbonden aan de volgende evenementen:

FM DAG 2019

Hét inspiratie event voor Financieel Directeuren
Bent u financieel eindverantwoordelijk voor uw organisatie? Wilt u uw bedrijf laten groeien? Kom naar de vierde editie van de FM Dag op woensdag 17 april 2019 in Fort Voordorp, georganiseerd door Alex van Groningen in samenwerking met FinanceFactor. Tijdens de FM Dag worden u en uw mede financials uitgedaagd om anders te kijken naar de actuele ontwikkelingen binnen uw werkveld en onderneming. Laat u inspireren en help uw organisatie om verder te groeien. U ontvangt naast praktische voorbeelden van collega Financieel Directeuren ook persoonlijke verhalen die u nieuwe inzichten geven.

Laat u inspireren tijdens 30 keynotes, workshops & presentaties en ontmoet 400 financiële vakgenoten.

Thema 2019: The Art of War

Het klassieke meesterwerk 'The Art of War' beschrijft de tactieken van de Sun Tzu.
Het is het oudst bekende filosofische werk over oorlog, tactiek en strategie.

Het belang van 'The Art of War' reikt verder dan oorlog. Het is namelijk heel goed toepasbaar op het terrein van het bedrijfsleven. Binnen het bedrijfsleven gaat het ook om winst en verlies en waar strategische en tactisch vernuft eveneens de doorslag geven.

Tijdens de FM Dag 2019 gebruiken we dit boek om ons te laten inspireren om strategisch inzichten te krijgen die we kunnen toepassen binnen onze organisatie. We bespreken onderwerpen zoals:

  • Het Managen. Geef om je team maar wees wel onverzettelijk.
  • Strategie. Ken je vijand.
  • Tactiek. Alle oorlogsvoering is gebaseerd op misleiding.
  • Hoe je verlies. Vertel je mensen iets te doen wat zij niet kunnen.
  • Hoe je wint. Hij die weet wanneer hij moet vechten en wanneer hij niet moet vechten.

Laat je op de FM Dag inspireren over deze verschillende thema's om er binnen je eigen organisatie mee aan de slag te gaan.

CFO DAY 2019

Bent u financieel eindverantwoordelijk voor uw organisatie? Wilt u uw bedrijf laten groeien? Kom naar de CFO Day op 05 juni 2019 in hotel Huis ter Duin te Noordwijk, georganiseerd door Alex van Groningen in samenwerking met FinanceFactor. Zodra er meer informatie beschikbaar is over het thema en dagprogramma zullen wij dit hier vermelden.

Copyright © 2019 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.