+3185 0410441
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Actueel

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het financevak, onze organisatie en diensten, mediaoptredens, publicatie, evenementen en nog veel meer.

Finance Factor genoteerd in de Top 250 Groeibedrijven 2019

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship in samenwerking met Rotterdam School of Management, Erasmus University monitoren en onderzoeken snelgroeiende bedrijven in Nederland. Jaarlijks presenteren zij de resultaten hiervan in het ScaleUp Dashboard. De Top 250 Groeibedrijven is gebaseerd op dit ScaleUp Dashboard en wordt in samenwerking met nlgroeit gepubliceerd.

Finance Factor BV heeft een plek verdiend in de Top 250 Groeibedrijven 2019 van Nederland!

Wij zijn zeer verheugd dat FinanceFactor wederom door het Erasmus Centre for Entrepreneurship in samenwerking met Rotterdam School of Management, Erasmus University  is benoemd tot een van de 250 snelstgroeiende Nederlandse groeibedrijven (scale ups) van 2019. 

 

FM Dag 2019

FM Dag 2019: ​​Een must voor financials. Inspirerend, verdiepend en leerzaam!

 

Hét inspiratie event voor Financieel Directeuren

Bent u financieel eindverantwoordelijk voor uw organisatie? Wilt u uw bedrijf laten groeien? Kom naar de vierde editie van de FM Dag op woensdag 17 april 2019 in Fort Voordorp, georganiseerd door FM.nl en FM Magazine, het grootste en meest toonaangevende online platform voor financials. Tijdens de FM Dag worden u en uw mede financials uitgedaagd om anders te kijken naar de actuele ontwikkelingen binnen uw werkveld en onderneming. Laat u inspireren en help uw organisatie om verder te groeien. U ontvangt naast praktische voorbeelden van collega Financieel Directeuren ook persoonlijke verhalen die u nieuwe inzichten geven.  Laat u inspireren tijdens 30 keynotes, workshops & presentaties en ontmoet 400 financiële vakgenoten.

 

Thema 2019: The Art of War

Het klassieke meesterwerk 'The Art of War' beschrijft de tactieken van de Sun Tzu. Het is het oudst bekende filosofische werk over oorlog, tactiek en strategie.

Het belang van 'The Art of War' reikt verder dan oorlog. Het is namelijk heel goed toepasbaar op het terrein van het bedrijfsleven. Binnen het bedrijfsleven gaat het ook om winst en verlies en waar strategische en tactisch vernuft eveneens de doorslag geven.

Tijdens de FM Dag 2019 gebruiken we dit boek om ons te laten inspireren om strategisch inzichten te krijgen die we kunnen toepassen binnen onze organisatie. We bespreken onderwerpen zoals:

  • Het Managen. Geef om je team maar wees wel onverzettelijk.
  • Strategie. Ken je vijand.
  • Tactiek. Alle oorlogsvoering is gebaseerd op misleiding.
  • Hoe je verlies. Vertel je mensen iets te doen wat zij niet kunnen.
  • Hoe je wint. Hij die weet wanneer hij moet vechten en wanneer hij niet moet vechten.

Laat je op de FM Dag inspireren over deze verschillende thema's om er binnen je eigen organisatie mee aan de slag te gaan.

CFO Day

CFO Day 2019

Hét boardroam level event van Nederland!

 

THEMA: BUILDING BRIDGES

Uit de evaluaties van afgelopen CFO Days komt naar voren dat u het waardeert dat we de focus tijdens CFO Day hebben verlegd van ontwikkelingen binnen finance, naar een dialoog met CFO’s en finance leaders over ontwikkelingen die de wereld van vandaag en morgen domineren. In de brainstorm met velen van u over het thema van CFO Day 2019 wordt duidelijk dat er behoefte is om met elkaar in te gaan op een aantal maatschappelijke ontwikkelingen. Ontwikkelingen waar u zich zorgen over maakt, maar waar u ook kansen in ziet. Het thema van CFO Day 2019 zal zijn ‘Building Bridges’.  We bespreken hoe wij als bedrijven en CFO’s het hoofd kunnen bieden aan deze ontwikkelingen:  

  • Hoe bouwen we een brug naar groepen die vandaag de dag in alle geledingen van de samenleving en vooral in de top nog te veel buitenspel staan?
  • Hoe bouwen we een brug naar een multiculturele samenleving en hoe zorgen we in onze organisatie voor een weerspiegeling hiervan?
  • Hoe bouwen we een brug naar een vergrijzende samenleving en houden we ouderen langer, met plezier in wat zij doen, aan het werk?
  • Hoe bouwen we een brug naar het behoud van onze planeet en hoe bouwen we aan een echt duurzame samenleving?
  • Hoe bouwen we een brug naar zij die buitenspel komen te staan door digitalisering?
Copyright © 2019 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.