Arvid Buit

Arvid Buit

Advisory Boardmember / Non Executive Director

Arvid in het kort:

  • Geboren in 1984
  • Woont in Drachten
  • Passie voor pianospelen en tekenfilms inspreken
  • Kernwaarden: humor, radicale eerlijkheid, onvoorwaardelijke erkenning en waar mogelijk genieten
  • Uniek in: Luis in pels, Vriend in nood, Dichter in oorlog, Strijder in rust

Ik begeleid mensen die heel succesvol zijn. Over hun vak hoef ik ze niets te vertellen. Samen lopen we het pad richting onvoorwaardelijke erkenning en voldoening. Geluk is iets dat niet te koop blijkt, maar minstens zo belangrijk is als succes.

Albert belde mij ooit toen hij mijn boek ‘Wahlberg – Het verhaal van een CEO’ had gelezen. Of ik wilde spreken op de CFO day (georganiseerd door Alex van Groningen). Dit was voor mij eigenlijk de eerste stap in de specifieke wereld van finance professionals. Nu 7 jaar later heb ik tientallen malen in deze community gesproken en ben ik Albert (en later ook Simon) veel beter gaan leren kennen. Het bedrijf is gezond, professioneel en succesvol. De eigenaren van FinanceFactor ambiëren naast resultaat ook goed werkgeverschap, een circulaire bijdrage waarin ze teruggeven aan de wereld, en proberen hun klanten oprecht te begrijpen en bedienen.

Hoe kan het toch dat bepaalde mensen zoveel ambitie hebben? Hoe werk je samen met andere topscorers? Daarvan heb ik mijn vak gemaakt. Van het leiderschapsbrein en het antwoord op de vraag; ‘Wanneer is het eigenlijk genoeg?’. Voor mij is het een eer om deze RvA rol te vervullen, bovenal omdat het team van FinanceFactor bruisend, extreem getalenteerd en zeer competent is.

De toekomst van de wereld vraagt om een andere kijk. Om ondernemers die ambitieus streven naar meer, maar tegelijk méér teruggeven. Meer aandacht, meer maatwerk, meer oprechtheid. FinanceFactor loopt voorop in deze beweging. Ze zoeken, proberen en initiëren. Dat sluit volledig aan bij mijn eigen aanpak. Als executive coach ben ik internationaal drievoudig geaccrediteerd op master-niveau. Daarnaast ben ik lid van de NOBCO Commissie Klachtenbehandeling, gecertificeerd toezichthouder en commissaris, en auteur van Wahlberg – Het verhaal van een CEO, en Red de Alfawolf (samen met psycholoog Martin Appelo). Ik werk Internationaal voor grote multinationals en begeleidde al ruim 700 CxO professionals.

In mijn vrije tijd maak ik graag muziek, spreek ik voice-overs in, maak ik podcasts, kook ik graag een Bourgondisch diner, schenk ik een mooie wijn en praat met intimi verder bij de open haard. Althans: zolang mijn kinderen dat toelaten 🙂