Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Staffing Award Anastasia, recruiter van het jaar 2018 en coach in spé

In 2016 en 2017 won FinanceFactor tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid de Staffing Award in de categorie Executive Search & Interim Management. Dit jaar was niet alleen FinanceFactor als organisatie finalist, maar was Anastasia ook als recruiter van het jaar tot de finale doorgedrongen.

Wij zijn ontzettend trots op onze collega dat zij met een gemiddelde waardering van 9,2/10 van zowel kandidaten als opdrachtgevers is uitgeroepen tot recruiter van het jaar 2018. Woorden die vaak in de referenties terugkwamen waren: betrokken, professioneel, zorgvuldig en betrouwbaar. Leuk om te zien dat wij als haar collega’s dit ook herkennen. Naast dit fantastische resultaat, kunnen wij ook melden dat zij binnenkort haar coachopleiding zal afronden.

Jeroen Wielens (9,0) - kandidaat

“Zorgvuldige, betrouwbare dienstverlening”
Als kandidaat heb ik voor het eerst kennisgemaakt met Anastasia van Finance Factor. Ik heb vanaf het eerste moment het gevoel gehad dat zij het verschil voor mij kon maken als kandidaat. Ze heeft veel inlevingsvermogen en een duidelijke persoonlijke benadering. Ze onderhoudt het contact intensief en kwam geregeld met nieuwe mogelijkheden. Door het intensieve contact en de relatie die we hadden, heb ik vanuit mijn nieuwe rol haar de invulling van een vacature toevertrouwd. Het mooie van het proces vind ik vooral de match die ze tussen kandidaat en opdrachtgever heeft gemaakt. Ze voelt haarscherp aan wat wij als opdrachtgever zoeken en ook wat de kandidaat zoekt. Hierdoor worden verrassingen voorkomen en ontstaat er een goede match. De dienstverlening van Finance Factor en Anastasia in het bijzonder typeert zich vooral door openheid en transparantie.

Sjors Kortekaas (9,0) - kandidaat

“Een zeer betrokken partner...”
Anastasia is van begin tot eind zeer betrokken geweest. Zij is goed benaderbaar. Je krijgt het gevoel dat ze jou als persoon vooropstelt boven de functie.

Reinder Roos (9,0) - Als klant, opdrachtgever en/of inlener

“Persoonlijk, Gedreven, Doorzetters, Enthousiasme, Meedenken...”
Zeer gedreven en enthousiaste persoonlijkheid. Kijkt verder dan alleen de functie, zoekt naar de match op persoonlijk niveau. Luistert goed naar de wens van de klant, vraagt door en is proactief!
Copyright © 2023 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close