(Senior) Recruiter Executive Search

FinanceFactor
Wassenaar

Bedrijfsprofiel

Vinden. Volgen. Verbinden. Versterken. Deze aanpak staat bij alle diensten van FinanceFactor centraal. Of het nou gaat om het vinden van de juiste interim professional voor organisaties, permanente invulling van financial executive vacatures of het bieden van begeleiding, advies en coaching bij instroom-, doorstroom- en uitstroom vraagstukken. Bij FinanceFactor geloven we in duurzame verbinding met onze finance professionals én met onze opdrachtgevers. En daar investeren we in!

Functie omschrijving (Senior) Recruiter Executive Search

Achtergrond

De doelstelling om FinanceFactor door te laten ontwikkelen naar een established brand binnen de executive finance community is in de afgelopen jaren steeds verder gerealiseerd. Om de verdere groei van onze organisatie kwalitatief te borgen is er een specialisatie aangebracht binnen de uitvoering van onze diensten. Dit betekent concreet dat we actief zijn vanuit een viertal business units, iedere unit vanuit een eigen resultaat verantwoordelijkheid; interim-management, executive search, assessments en coaching.

Om de business unit executive search te versterken zijn wij op zoek naar een (senior) recruiter executive search. Jouw primaire verantwoordelijk is het op- en verder uitbouwen van het FinanceFactor netwerk met professionals, zowel voor interim als voor vaste posities. Je bent een professionele gesprekspartner op het vlak van senior en executive finance posities. Daarnaast ben je ondernemend en creatief waarbij je als recruiter authentiek en met gedrevenheid jouw netwerk onderhoudt. Als recruiter executive search ben je verantwoordelijk voor het volledige recruitment proces, van vacature intake tot evaluatie met de professional én de opdrachtgever.

Binnen de unit executive search wordt er tevens nauw samengewerkt met het sales team van FinanceFactor welke op continue basis in contact zijn met relaties van FinanceFactor voor aanvragen die door de recruiters verder opgepakt kunnen worden. Op deze wijze wordt je echt in staat gesteld om met focus jouw netwerk aan de zijde van de professionals te vergroten. Bij het invullen van een aanvraag werk je nauw samen met jouw collega’s om samen kwalitatief de juiste match (inhoud en cultuur) te realiseren en ben je in contact met de opdrachtgever om deze op de hoogte te houden van de voortgang. Daarnaast hechten wij binnen FinanceFactor veel waarde aan het volgen en versterken van onze professionals. Dit betekent dat jij regelmatig contact onderhoudt met jouw professionals om te weten waar ze staan in hun carriere.

Jouw kernwaarden zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, eigen verantwoordelijkheid, resultaatgerichtheid en klantgerichtheid. Tijdens een kennismakingsgesprek kun je op authentieke wijze aangeven wat deze kernwaarden betekenen in jouw dagelijkse leven.

Functie eisen (Senior) Recruiter Executive Search

 • Je bent een professional met een sterke persoonlijkheid en een goed ontwikkeld empathisch vermogen;
 • Je bent een echte verbinder met oprechte interesse in de medemens;
 • Je bent een professional met een creatieve en ondernemende instelling: jij weet de finance professionals te vinden én aan FinanceFactor te binden;
 • Je bent iemand die rust uitstraalt, eigenaarschap toont en bij voorkeur beschikt over een goed onderhouden netwerk van finance professionals;
 • In deze rol vinden wij het van belang dat je bekend bent te werken binnen de dynamiek van de arbeidsbemiddeling;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Een afgeronde opleiding op HBO – WO niveau;
 • Ondernemersmentaliteit, empathisch en representatief;
 • Voelt je thuis in een omgeving waarin de “mens” centraal staat;
 • Het beste uit jezelf willen halen, zelfkritisch en een flinke dosis eigen initiatief;
 • Sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht.

Arbeidsvoorwaarden

Blijf je ontwikkelen:
Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. We geven je de ruimte en het vertrouwen om te groeien in je carrière en als mens. Wij helpen je hierbij met:

 • Volop training- en opleidingsmogelijkheden;
 • Een groot netwerk van professionals en opdrachtgevers die graag hun kennis met je delen;
 • De autonomie om je eigen ontwikkelroute te bepalen.

Dit bieden wij:

 • Een leuk, enthousiast, multidisciplinair en ambitieus team van collega’s;
 • Een werkomgeving waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en er is veel ruimte is voor eigen initiatief en ideeën;
 • Sterke focus op professionele en persoonlijke ontwikkeling;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden welke gericht zijn op samenwerking.

  Persoonlijke informatie

  Documenten

  Privacy statement

  Klik op de link voor ons volledige privacyverklaring.

  Albert Allmers

  06-21211750

  Voor meer informatie neem contact op met FinanceFactor