Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Menu

Waarom FinanceFactor

De schaarste op de markt voor finance professionals zal in de toekomst leiden tot een toenemende aandacht voor de kandidaat. De toekomst van organisaties is en blijft uiteindelijk afhankelijk van capabele mensen die beschikken over de juiste kennis.

Finance professionals zijn zich bewust van deze sterke positie en kiezen steeds vaker voor het zelfstandig ondernemerschap of zij verbinden zich met gespecialiseerde organisaties. Zij willen vrij en onafhankelijk zijn en zelf bepalen hoe hun loopbaan eruit gaat zien en met welke mensen en organisaties zij zich identificeren.
Deze ontwikkeling leidt tot een paradox op de huidige arbeidsmarkt. Organisaties kiezen, vaak onder druk van efficiency, meer voor centralisatie. Hierdoor wordt het moeilijker om rechtstreeks zaken te doen met zelfstandigen en hoogwaardige specialistische organisaties. Tegelijkertijd hebben zij de groep zelfstandigen en gespecialiseerde intermediairs hard nodig.

Om de vaak hoge marges van detacheringbureaus te ontlopen kiezen organisaties in toenemende mate voor ‘koude selectie’, waarbij een eerste selectie plaatsvindt op basis van harde criteria met behulp van technologie en centrale resourcing afdelingen. Ook vindt er uitbesteding aan contractmanagementbureaus of uitzendorganisaties plaats.
Door deze insteek dreigen bedrijven en organisaties de aansluiting met de "nieuwe” finance professionals die over de juiste kennis en ervaring beschikken te missen. Ook de finance professional krijgt op deze manier niet de kans zijn unieke talenten en vaardigheden onder de aandacht van organisaties te brengen. Hier ligt de kracht van FinanceFactor.

Onderscheidend van andere bureaus maakt FinanceFactor binnen haar Interim Management, Werving en Selectie en Executive Search praktijk, gebruik van de nieuwste ontwikkelingen zoals online matchen via social media, targeted en referall search en database file search via het eigen opgebouwde netwerk.
Dat is echter slechts de voorbereiding, daarna zullen persoonlijke gesprekken, psychologische testen en assessments volgen waaruit moet blijken of de kandidaat beschikt over de FinanceFactor. Wij geloven dat het verschil zal worden gemaakt met professionals die juist die extra stap in huis hebben.

Contact

Een hoog kennis- en opleidingsniveau en strategisch denkvermogen gekoppeld aan implementatiekracht kunnen het verschil maken. Benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan uw succes? Vraag het ons gewoon! Mail info@financefactor.nl of bel 085 - 041 0441. En dat kan ook 's avonds of in het weekend, FinanceFactor werkt 16/7.

Nieuwste kansen per mail ontvangen?
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact

FinanceFactor BV
"Villa Maarheeze"
Rijksstraatweg 675
2245 CB WASSENAAR
T +3185 0410441 
info@financefactor.nl

OTYS Recruiting Technology © FinanceFactor 2018 | Disclaimer | Sitemap
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.