Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Menu

Missie

Ons streven is de beste intermediaire organisatie voor financiële professionals in Nederland te zijn. Wij stellen de wensen en behoeften van de finance professional ten aanzien van zijn of haar carrière centraal. Net zoals artiesten een impresario inschakelen om hun zakelijke belangen en het verloop van hun carrière te behartigen, willen wij de impresario van finance professionals zijn door hen gedurende hun loopbaan actief te ondersteunen met coaching en advies over persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Frank Jonk - Group controller, Grontmij Holding

Ik ken Albert al een aantal jaren en hebben eerder samengewerkt bij Vedior/Rekenmeesters. Albert is een zeer gedreven, ervaren professional en coach. Hij is alom bekend in de recruitment/HR sector en heeft daarin absoluut zijn sporen verdiend. Zijn eigen stijl en werkethiek - transparant, integer, betrokken, pro-actief - spreken mij heel erg aan. Daarbij hecht Albert zichtbaar veel waarde aan de wederzijdse relatie en (lange termijn) succes voor zowel opdrachtgever als de finance professional. Mijn recente ervaring en samenwerking met Finance Factor heb ik als zeer positief ervaren.

Er was gedurende het hele traject een goeie begeleiding en persoonlijke aandacht - frequent contact, eerlijke feedback en directe follow-up. Ook assessments (organiseren/verzorgen), evaluatie en nazorg waren kwalitatief goed en heb ik als zeer plezierig ervaren.

Ik kan Finance Factor van harte aanbevelen aan iedere finance professional en opdrachtgever.

Nieuwste kansen per mail ontvangen?
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact

FinanceFactor BV
"Villa Maarheeze"
Rijksstraatweg 675
2245 CB WASSENAAR
T +3185 0410441 
info@financefactor.nl

OTYS Recruiting Technology © FinanceFactor 2018 | Disclaimer | Sitemap
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.