Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Marline van Ginkel (1978)

Consultant

“Komt wel goed; ik ben altijd de eerste die dat zegt. Door mijn nuchtere kijk op zaken kan ik goed relativeren. Daarmee breng ik rust in de communicatie.”

Een uitnodiging van Simon zorgde ervoor dat ik bij FinanceFactor aan tafel kwam. De doelgroep van FinanceFactor, executive finance professionals, sprak me enorm aan. Ik liep al een tijdje mee in de HRM, maar had tot nu toe telkens het gevoel dat ik echte verbinding miste in mijn werk. Deze baan bij FinanceFactor leek me dé kans om meer voldoening uit mijn werk te halen. Mijn missie? Het vinden, volgen, verbinden en versterken van kandidaten. Gesprekken voeren en een relatie met hen opbouwen. Ons netwerk uitbreiden door een band te creëren met mensen. Kortom: werken aan meer verbinding. Precies wat ik wilde!

Doordat we in een klein team werken – we zijn nu met z’n zessen – is de bijdrage van iedereen aan de organisatie heel groot. De sfeer is persoonlijk, we werken veel samen. En iedereen werkt hard, maar wel op een gezellige manier. Samen echt iets bereiken, daar word ik heel enthousiast van. Ik geloof heilig dat je kan worden wat je wilt, of bereiken wat je wilt, zolang je je maar voor de volle 100% inzet. Dat probeer ik over te dragen aan de kandidaten met wie ik werk. Maar ook aan mijn kinderen. En om die reden volg ik nu naast mijn werk een studie Psychologie, ik wil zelf namelijk ook blijven groeien. Vakinhoudelijk wil ik mezelf nog meer ontwikkelen op het gebied van coaching en assessment.

Wanneer ik blij naar huis ga? Als kandidaten met wie ik een gesprek heb gevoerd, zich gezien voelen en een goed gevoel over het gesprek hebben. En als ik een kandidaat na een lange periode van volgen uiteindelijk kan verbinden. Aan een baan die hem of haar op het lijf is geschreven. Bij een bedrijf waar de finance professional zich volledig op zijn plaats voelt. Daar doe ik het voor!

Neem contact op met Marline

Marline in het kort:

  • Geboren in 1978
  • Woont in Rotterdam met partner en drie kinderen
  • Houdt van hardlopen
  • Studeert psychologie
  • Kernwaarden: mezelf blijven ontwikkelen, eerlijkheid, integriteit, transparant zijn en afspraken nakomen.
  • Uniek in: duidelijke communicatie, interesse in wat mensen drijft en wat ze doen, goed in verbinden van mensen.

Terug naar overzicht

Copyright © 2021 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close