Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Menu

De initiatiefnemer

Albert Allmers

Albert Allmers (1966) is een gedreven professional die, met meer dan 20 jaar nationale en internationale ervaring, zijn sporen in de recruitmentindustrie heeft verdiend. Hij vervulde diverse functies op het gebied van management, marketing en sales, onder meer bij Rekenmeesters en Yacht. Hij heeft leiding gegeven aan verschillende managementteams in ondernemingen op het gebied van detachering, werving en selectie en consulting. Daarnaast is hij reeds jaren een betrokken en persoonlijke coach voor financials en is hij verbonden aan de 5-daagse opleiding ‘Controller in 1 Week’.

De rode draad in de carrière van Albert Allmers wordt gevormd door mensen. Zijn sterke mensgerichtheid die zich uit in grote belangstelling en betrokkenheid bij de mensen in zijn omgeving, zowel op het persoonlijke als professionele vlak, is zijn Finance Factor en heeft ertoe geleid dat hij beschikt over een zeer uitgebreid en hecht netwerk.

Persoonlijke kernwaarden van Albert Allmers:

Anderen vanuit respect behandelen zoals ik zelf het liefst behandeld wil worden. Dat doe ik door te delen, door bij te dragen, door veel leuke dingen te doen, plezier te maken en plezier en succes te delen, maar vooral door mijn passies altijd te volgen.

Kerncompetenties:

Analyseren, motiveren en inspireren en veel energie losmaken bij mijzelf en bij anderen. Daardoor kan ik mijn passies ondernemerschap, vernieuwing, HR advisering en coachen prima combineren met mijn passie voor mijn gezin en reizen.

Unieke eigenschappen:

Ik weet trends, technologieën en inzichten met elkaar te combineren. Ik leg verbanden die anderen niet zien. Ik ben analytisch sterk, in staat snel en accuraat tot de kern van de zaak door te dringen. Ik kan zowel opdrachtgevers als kandidaten met respect een spiegel voorhouden. Pas als de match klopt, zijn beide partijen tevreden. En dat bereik je alleen door heel eerlijk te zijn over je verwachtingen, je dromen en wensen. Ik zal niet schromen de essentie boven tafel te krijgen.

Corebusiness:

Ik geef adviezen, maar probeer vooral professionals en organisaties aan elkaar te verbinden.


Ivo ten Hoorn - Produkt Manager Opleidingen, Alex van Groningen

“Albert is our personal coach for the training course:"Controller in one week". Prior to this course participants are invited for an intensive one-on-one personal coaching with Albert. During this personal coaching session participants learn more about themselves and are encouraged by Albert to look in the mirror and self reflect. Albert does this in such a manner that participants feel free to talk openly about themselves and gives solid advice. Albert is evaluated with an average of 9,2 and participants say about Albert:

  • Albert has a calm and open approach which made me feel at ease very quickly 
  • Albert is able to coach in a respectful way with lots of room for open discussions”

Top qualities: Personable, Expert, High Integrity

Nieuwste kansen per mail ontvangen?
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact

FinanceFactor BV
"Villa Maarheeze"
Rijksstraatweg 675
2245 CB WASSENAAR
T +3185 0410441 
info@financefactor.nl

OTYS Recruiting Technology © FinanceFactor 2018 | Disclaimer | Sitemap
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.