Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

FinanceFactor Academy

Investeren in jezelf, zin of onzin?


“Een dag niet geleerd, is een dag achteruitgang”. Met deze gedachte moedigt Finance Factor finance professionals aan om te blijven werken aan kennis, kunde en vaardigheden. Permanente educatie wordt maximaal gefaciliteerd via de eigen Finance Factor Academy.

“Permanente educatie is key voor iedere finance professional die een courante positie wil behouden op de arbeidsmarkt. Daarom zijn wij onze eigen Finance Factor Academy gestart, in samenwerking met opleider Alex van Groningen. Dankzij permanente educatie via onze eigen FinanceFactor Academy en coaching beschikken onze interim finance professionals altijd over de juiste kennis van ontwikkelingen in het finance vak en de branche van onze opdrachtgevers. Het element ‘Versterken’ van onze bedrijfsslogan ‘Vinden, Volgen, Verbinden en Versterken’ is geen loze belofte. Met onze eigen Academy is een grote ambitie en wens in vervulling gegaan.

De finance hub die Finance Factor beschikbaar stelt aan al haar relaties, bevat enorm gevarieerde content. Alleen maar modules volgen op inhoud is niet voldoende om op lange termijn aan ontwikkeling te werken. Dat het breder kan bewijst de Finance Factor Academy waarin meerdere leervormen zijn opgenomen: podcasts, CFO interviews, relevante artikelen en vakinhoudelijke cursussen. Gerangschikt onder negen thematische tegels, zoals wet & regelgeving, controlling, risicomanagement, et cetera. De finance professional kan zelf kiezen welke thema’s of onderwerpen meest relevant zijn om te volgen op dat moment van diens loopbaan of opdrachtontwikkeling.

Via de Finance Factor Academy is makkelijk aan de verplichte puntenvergaring voor permanente educatie te voldoen. Zodra iemand onderdeel is van het Finance Factor netwerk, worden zij aangemoedigd om inspiratie op te doen binnen de Academy.

Meer informatie?

Bel ons overdag, ’s avonds of in het weekend. FinanceFactor werkt 16/7

085-041 0441

Of stuur een email naar info@financefactor.nl

Copyright © 2023 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close