Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Menu

FinanceFactor

Voor wie is FinanceFactor?

Voor financiële professionals die de FinanceFactor hebben of organisaties die professionals willen met een X Factor in finance. FinanceFactor is op zoek naar het ultieme financiële talent. Professionals die door hun ambities en talenten extra toegevoegde waarde leveren en die beschikken over de FinanceFactor. De eerste Resource Management Organisatie in Nederland die zowel de instroom (interim management & werving en selectie), doorstroom (coaching, training & assessments) als uitstroom (outplacement) voor de Financieel Professional en opdrachtgever coördineert.

Wat is de Finance Factor?


De Finance Factor is een begrip dat is afgeleid van het talentenjachtprogramma de X Factor. Muzikale talenten strijden hier om een plek op het podium en een kans op een carrière in de muziek. Goed kunnen zingen is niet voldoende, kandidaten moeten ook beschikken over iets extra’s de zogenoemde X Factor.

Het begrip ‘Factor’ is bovendien binnen de rekenkunde een verwijzing naar een getal waarmee vermenigvuldigd wordt, wij streven naar een vermenigvuldiging van talent en kansen.

Nieuwste kansen per mail ontvangen?
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact

FinanceFactor BV
"Villa Maarheeze"
Rijksstraatweg 675
2245 CB WASSENAAR
T +3185 0410441 
info@financefactor.nl

OTYS Recruiting Technology © FinanceFactor 2018 | Disclaimer | Sitemap
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.