Mariska van Egmond

Mariska van Egmond

Manager Operations & Coach

Mariska in het kort:

  • Geboren in 1984
  • Woont in Wassenaar
  • Partner en twee dochters
  • Kernwaarden: vertrouwen, eerlijkheid en flexibiliteit
  • Uniek in: betrokkenheid, creatieve oplossingen bedenken, overzicht en structuur creëren.

Mijn belangrijkste drijfveer is om verbinding te maken. Verbinding tussen mensen onderling, tussen mensen & systemen en tussen processen & systemen. Daar krijg ik energie van.

Naast mijn rol als Manager Operations ben ik Coach. Ik wil graag groeien; als professional maar ook als mens. Daarom heb ik in 2021 mijn opleiding tot Professioneel Coach afgerond. Tijdens deze reis heb ik heel veel over mijzelf geleerd en grote stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling kunnen maken en mogen ervaren. Deze ervaring geef ik graag weer door. Daarom ben ik actief als coach waarin ik mensen begeleid in een traject van verandering. Bevind jij je in een situatie van stress, chaos of conflict? Privé of op het werk? Wil jij graag verandering brengen in jouw eigen gedrag, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je graag tijdens deze reis. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende verkenning.

Binnen FinanceFactor ben ik daarnaast als Manager Operations verantwoordelijk voor de operationele zaken; Finance, HR, Contractmanagement, Legal, Processen en IT. Wij hebben met FinanceFactor mooie groei ambities. Het is daarbij van enorm belang dat onze interne organisatie klaar is om die groei te faciliteren. Zowel onze mensen als onze systemen en processen moeten klaar zijn om mee te kunnen groeien. Dat is waar mijn focus ligt binnen de organisatie.

Ik ben het meest gelukkig als ik kan werken vanuit vertrouwen en vrijheid. En mijn creativiteit, behulpzaamheid en zorgvuldigheid kan inzetten om alles in en rond het bedrijf soepel en gestructureerd te laten verlopen. Ook buiten mijn werk is creatief bezig zijn, ook voor en met mijn jonge kinderen, echt mijn ontspanning. Heerlijk vind ik dat!