Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Menu

Unieke Tariefstructuur

De huidige flexmarkt vraagt om een transparant en innovatief prijsmodel. Bedrijven willen niet langer maandenlang een rekening van een bureau ontvangen voor één transactie.

FinanceFactor heeft een verdienmodel ontwikkeld waarbij gewerkt kan worden met een vast tarief voor een geslaagde match voor opdrachtgevers en interim professionals. Zowel de interim professional als opdrachtgever betalen ieder eenmalig 5400,- euro voor een geslaagde match.

De prijs voor het realiseren van de plaatsing is onafhankelijk van de hoogte van het uurtarief dat de interim professional zelf overeenkomt met de opdrachtgever of de duur van het contract. Beide partijen hebben hier voordeel van: de interim professional bepaalt zelf zijn tarieven zonder dat daar een fee van de detacheerder vanaf gaat en is verzekerd van interessante projecten.

De organisatie is af van de maandelijkse fee betalingen die gedurende het hele project doorlopen en is vrij om het contract te verlengen of de kandidaat in vaste dienst te nemen zonder extra betalingen of concurrentiebeding.

Voor opdrachtgevers die nog niet zijn ingesteld op deze nieuwe tariefstructuur blijft het mogelijk om een reguliere driepartijenovereenkomst af te sluiten. Een overeenkomst waarin transparant is weergegeven welke kosten en marges er gehanteerd worden door alle betrokken partijen.

Traditioneel prijsmodel in de interim branche versus prijsmodel FinanceFactor.
Uitgangspunt is een bureaumarge van 30% van het klanttarief en een duur van de opdracht van 6 maanden.

 

Contact

Wilt u vanaf vandaag gebruik maken van een transparant en innovatief prijsmodel? Mail info@financefactor.nl of bel 085 - 041 0441. En dat kan ook 's avonds of in het weekend. Want FinanceFactor werkt 16/7.

Nieuwste kansen per mail ontvangen?
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact

FinanceFactor BV
"Villa Maarheeze"
Rijksstraatweg 675
2245 CB WASSENAAR
T +3185 0410441 
info@financefactor.nl

OTYS Recruiting Technology © FinanceFactor 2018 | Disclaimer | Sitemap
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.