Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Menu

Onze werkwijze

Geen langdurige feebetalingen voor een eenmalige transactie, geen extra fee’s voor verlenging van contracten of het in vaste dienst nemen van kandidaten. Wij vragen een eenmalige betaling bij een succesvolle match van zowel kandidaat als opdrachtgever.

Als u niet langer detacheerders maandenlang een fee wilt betalen voor een eenmalige transactie kunt u als opdrachtgever natuurlijk zelf op zoek gaan naar interim finance professionals voor uw project. Via koude selectie met behulp van social media en diverse databases zult u ongetwijfeld een aantal kandidaten vinden. Maar hoe weet u of dit de beste kandidaten zijn voor het project? Een mismatch kan leiden tot een kostbare vertraging of in het ergste geval het mislukken van een project en leidt tot frustraties bij kandidaat en opdrachtgever.

FinanceFactor zoekt doelgericht naar de juiste kandidaten waarbij gebruik wordt gemaakt van persoonlijke expertise van Albert Allmers. De aandacht is gericht op het tot stand brengen van een professionele, persoonlijke en culturele match tussen kandidaat en opdrachtgever.

De kans op succes wordt vergroot door het feit dat onze kandidaten overtuigd zijn van het feit dat zij het project tot een goed eind kunnen brengen en als bewijs daarvan vooraf te investeren in het verkrijgen van de opdracht.

 

 

Nieuwste kansen per mail ontvangen?
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact

FinanceFactor BV
"Villa Maarheeze"
Rijksstraatweg 675
2245 CB WASSENAAR
T +3185 0410441 
info@financefactor.nl

OTYS Recruiting Technology © FinanceFactor 2018 | Disclaimer | Sitemap
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.