+3185 0410441
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

2018 was voor FinanceFactor een fantastisch jaar. We hopen dat ook jij een prachtig jaar hebt gehad op het gebied van werk, inspiratie, liefde en geluk. Uiteraard gaan we voor een schitterend 2019!

In deze nieuwsbrief is te lezen wat het afgelopen jaar ons heeft gebracht en wat er op de planning staat voor het nieuwe jaar, zoals bijvoorbeeld Albert’s bouwreis naar Malawi. Ook informeren we je over de mogelijkheid deel te nemen aan de Roundtable Breakfast Meeting met als thema Tax in the Boardroom.

Terugblik op 2018

December, de tijd van het jaar om terug te blikken. In deze terugblik vertellen we iets over de succesvolle events die wij afgelopen jaar hebben georganiseerd. Wij kijken uit naar een nieuw jaar waarin we blijven investeren in onze relaties en we finance professionals actief blijven ondersteunen met coaching en advies over hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vol passie blijven wij ons inzetten voor datgene waar wij voor staan: kandidaten en werkgevers vinden, volgen, verbinden en versterken.

Lees meer

Malawi

Een thuis hebben. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar 25% van de wereldbevolking – 1½ miljard mensen! – heeft helemaal geen huis. Albert zet zich deze zomer opnieuw in voor Habitat for Humanity. Deze organisatie bouwt wereldwijd eenvoudige, betaalbare en veilige huizen voor gezinnen zonder dak boven het hoofd. Habitat kiest hierbij bewust voor een duurzame bouw en aanpak, waardoor bewoners niet afhankelijk worden gemaakt van hulp, maar juist zelfstandig hun toekomst opbouwen.

Lees meer

Tax in the Boardroom - Round table Sessie

FinanceFactor organiseert in samenwerking met Prof. Dr. Hans van den Hurk op donderdag 07 februari 2019 een interactieve Executive Roundtable Breakfast meeting omtrent het thema Tax in the Boardroom. Een sessie waarin tevens de basisprincipes van BEPS aan de orde zullen komen en je als CFO weer vertrekt met kennis en inspiratie rondom de actuele (internationale) belastingrecht thema’s.

Lees meer

Projectgestuurde onderneming

Finance Factor zal in samenwerking met Erik Verheul, CFO Hollandia, begin 2019 een kennissessie organiseren waarin vanuit de praktijk zal worden getoond hoe je grip krijgt en houdt op een projectgestuurde onderneming.

Lees meer

Sander van Opstal

Sander van Opstal is in maart dit jaar onderdeel geworden van team FinanceFactor en is sindsdien niet meer weg te denken. In deze nieuwsbrief vertelt hij over zijn komst in de voor hem vrij nieuwe finance-wereld en hoe hij in ons team terecht is gekomen!

Lees meer

Team FinanceFactor wenst u fijne kerstdagen en een fantastische start van 2019, vol succes en geluk!

Albert Allmers
Simon Anderiesen
Anastasia van Ravestijn
Sander van Opstal

Copyright © 2019 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.