Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Menu

Kandidaten

Joke de Lange - Financieel Directeur, Fondation Custodia, Parijs

"Ik heb Albert voor het eerst ontmoet via Rekenmeesters, en heb in de functies die ik dankzij hem heb gevonden ervaren dat “the perfect match” tussen kandidaat, functie en organisatie echt bestaat. Het zijn geen loze kreten, Albert gelooft erin en maakt het waar. De functies die ik dankzij Albert heb gevonden waren functies binnen organisaties waarmee ik me oprecht verbonden voelde en waarbinnen ik het gevoel had echt toegevoegde waarde te kunnen leveren, niet alleen als finance professional, maar ook als mens.
Albert bezit als geen ander het unieke vermogen om te kijken naar de “mens” achter het cv en heeft de deskundigheid en het “Fingerspitzengefühl” om binnen zijn uitgebreide netwerk precies die organisatie te vinden waar de kandidaat als mens en als finance professional exact past.
Bij het zoeken naar die “perfect match” gaat Albert op uiterst vakkundige, enthousiaste en ook creatieve wijze te werk, en de oplossing ligt, het ik persoonlijk ervaren, soms op een plek die je als kandidaat nooit voor mogelijk had gehouden.
Daarnaast staat Albert altijd klaar met raad en advies, hij blijft meedenken. Ook nadat het bemiddelingstraject is afgelopen blijft hij steeds betrokken en oprecht geïnteresseerd.
Dat ik Albert op mijn weg ben tegengekomen is voor mij een bijzondere, waardevolle en verrijkende ervaring gebleken."

Jan Roelink - Interim Professional, Uniforce

“Ruim 10 jaar geleden maakte ik de stap om als zelfstandig professional aan de slag te gaan. Dat was het moment dat ik bij Rekenmeesters Albert leerde kennen. Zijn warme enthousiasme, gedrevenheid en stimulerende persoonlijkheid hebben flink bijgedragen aan mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling de afgelopen jaren. Albert is altijd bereid tijd te maken om naar me te luisteren, mee te denken, te adviseren of me gewoon “een hart onder de riem te steken”. In goede en slechte tijden is Albert voor mij een baken waar ik op vertrouw. Hij kan als geen ander mensen verbinden en houdt van zijn verbondenheid met anderen. Een fijn mens en geweldige vriend!”

Wie zoeken wij?

FinanceFactor richt zich op de bovenkant van de projectmatige inzet van professionals, interim management en interim executives. Wij zoeken hoog opgeleide specialisten met minimaal 5 tot 10 jaar werkervaring of high potentials met een bewezen trackrecord. We zoeken mensen die het een uitdaging vinden om opdrachten succesvol in te vullen en voldoen aan de kernwaarden van FinanceFactor: integriteit, flexibiliteit en resultaatgerichtheid.

Wat kunnen we voor kandidaten betekenen?

Een carrière volgens eigen persoonlijk recept. Het begrip welvaart zal plaatsmaken voor het begrip welzijn. Finance professionals kunnen in een markt van toenemende schaarste eisen stellen aan hun arbeidsvoorwaarden. Deze eisen zullen echter niet langer alleen op het materiële vlak liggen, steeds vaker zullen immateriële zaken in de overweging worden betrokken. Professionals willen de architect van hun eigen carrière zijn en zoeken daarbij zorgvuldig projecten uit die als bouwstenen kunnen dienen. Zij zoeken interessante projecten die meer te bieden hebben dan alleen materiële voldoening. De financials van de toekomst zoeken verbondenheid met het werk en de omgeving. Door de persoonlijke benadering van FinanceFactor is het mogelijk juist deze immateriële eisen in te vullen. Wij werken volgens het impresariaatmodel waarbij de wensen van de kandidaat centraal staan. De impresario is het eerste aanspreekpunt voor het vinden van een vervolgstap in je carrière, projecten en vakinhoudelijke- en persoonlijke ontwikkeling.

Redenen om te kiezen voor FinanceFactor:

  • FinanceFactor creëert een omgeving waarin mensen worden uitgedaagd om kennis met elkaar te delen via een online forum, seminars en kennisbijeenkomsten.
  • FinanceFactor hanteert binnen de interim-praktijk een organisatiemodel dat de professional daadwerkelijk faciliteert waardoor hij of zij de aandacht volledig kan richten op het doen van projecten in plaats van op acquisitie van nieuwe projecten.
  • Wij geven kandidaten een steun in de rug via loopbaancoaching gericht op het ontwikkelen van ondernemende competenties.
  • Wij zijn specialist in de financiële discipline en beschikken over een hoog kennisniveau van de markt.
  • Wij hanteren geen concurrentiebeding.

You go for the quality of the performance, not the longetivity of it” (Don King).

Contact

Op zoek naar oprechte verbinding? Mail info@financefactor.nl of bel 085 - 0410441. En dat kan ook 's avonds of in het weekend. Want FinanceFactor werkt 16/7.

Inschrijven

Nieuwste kansen per mail ontvangen?
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact

FinanceFactor BV
"Villa Maarheeze"
Rijksstraatweg 675
2245 CB WASSENAAR
T +3185 0410441 
info@financefactor.nl

OTYS Recruiting Technology © FinanceFactor 2018 | Disclaimer | Sitemap
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.