Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

CED Group

CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Bedrijfsprofiel

CED is de dienstverlener achter veel verzekeraars, vastgoedbeheerders, corporates en overheden. Waar waarde beschermd en hersteld kan worden, daar is CED. Wat voor jou van waarde is, is voor iedereen verschillend. Een fijn thuis, de mogelijkheid om te kunnen gaan en staan waar je wilt, je eigen gezondheid en die van je gezin en/of familie. Of spullen, klein of groot, die een bijzondere betekenis voor je hebben en daarmee in feite onbetaalbaar zijn.

CED beschermt en behoudt datgene wat mensen dierbaar is. Met 1500 medewerkers in 14 Europese landen maken ze samen die belofte aan onze klanten waar. Elke dag weer. CED werkt vanuit de gedachte dat wat voor iemand van waarde is, van waarde moet blijven. Net zoals we dat voor onszelf zouden willen. CED is koploper in de markt - en die positie willen ze graag behouden.

Als waardevolle zaken worden bedreigd of aangetast, wil je snel en klantgericht geholpen worden. Bij CED geloven ze dat moderne technologie klantervaringen naar ongekende hoogte kan stuwen. De kracht van CED is het geïntegreerde aanbod, van noodhulpverlening, schademanagement tot hersteldiensten – en dat vormgegeven met innovatieve technologie. Dat maakt CED tot de vernieuwende dienstverlener.
CED Group

Adres gegevens

Rietbaan 40-42
2908LP CAPELLE AAN DEN IJSSEL
+31102843434

Opdrachtgever delen

Zit jouw vacature er niet bij?

Niet alle posities waarvoor wij mensen zoeken, staan op de website. Herken jij jezelf in onze kernwaarden maar staat jouw baan er niet bij? Stuur ons dan jouw open inschrijving.

Copyright © 2022 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close