Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Ons laatste nieuws

Categorieën
FinanceFactor 20-07-2021 15:28
Events
Haal jij de overkant zonder veel kleerscheuren? Beschik jij over de nodige durf en het juiste evenwicht? Heb je de juiste attitude en competenties om ons vaste grond onder de voeten te geven? En nog belangrijker; wat ga je doen als je eenmaal de overkant hebt gehaald? 
Lees meer
Albert Allmers19-07-2021 15:47
Algemeen
Met jarenlange ervaring op executive niveau denken eindverantwoordelijk finance professionals vaak aan een volgende logische stap in hun loopbaan: een commissariaat. Maar wie denkt dat branchekennis en de jarenlange ervaring daarvoor voldoende zijn, vergeet iets.
Lees meer
Albert Allmers12-07-2021 17:18
Algemeen
Je kunt alleen succesvol zijn in je werk op het moment dat je daar gelukkig in bent, niet als je er alleen maar goed in bent. Dat is mijn stellige overtuiging en baseer ik op jarenlange ervaring als coach van finance professionals. 
Lees meer
FinanceFactor16-06-2021 13:57
Actueel
“Een dag niet geleerd, is een dag achteruitgang”. Met deze gedachte moedigt Finance Factor finance professionals aan om te blijven werken aan kennis, kunde en vaardigheden. Permanente educatie wordt maximaal gefaciliteerd via de eigen Finance Factor Academy. 
Lees meer
FinanceFactor 8-06-2021 14:44
Actueel
In het ontwerp SER advies wordt in de aanpak van schijnzelfstandigheid gefocust op uurtarieven onder de 35 euro. Finance Factor is verheugd dat dit advies aan de bovenkant van de markt, die van kennisintensieve opdrachten, meer ruimte biedt voor ondernemerschap.
Lees meer
FinanceFactor8-06-2021 11:29
Actueel
FinanceFactor Executive Finance Professionals staat voor de 3e keer in de Top 250 Groeibedrijven, met dank aan onze loyale opdrachtgevers en professionals. “De rol van de finance professional beweegt zich steeds meer op het snijvlak van Finance en IT. Wij gaan mee in deze ontwikkeling, hetgeen groei betekent voor ons bedrijf.”
Lees meer

Zit jouw vacature er niet bij?

Niet alle posities waarvoor wij mensen zoeken, staan op de website. Herken jij jezelf in onze kernwaarden maar staat jouw baan er niet bij? Stuur ons dan jouw open inschrijving.

Copyright © 2021 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close