Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Ons laatste nieuws

Aanmelden nieuwsbrief
Categorieën
FinanceFactor22-02-2023 10:41
ZiPTalk is de podcast van ZiPconomy. In deze aflevering gaat Narada Bouwman in gesprek met Albert Allmers, directeur en initiatiefnemer van FinanceFactor en Joke Twigt, redacteur en onderzoeker bij ZiPconomy. Zij zoomen in op de wereld van finance professionals
Lees meer
FinanceFactor15-02-2023 16:05
Actueel
FinanceFactor, impresario organisatie actief binnen de nichemarkt finance, wordt lid van de Raad voor Interim Management (RIM). Collegiale intervisie en bijdragen aan de ontwikkeling en professionalisering van het vakgebied zijn redenen voor directeur en oprichter Albert Allmers om tot dit netwerk toe te treden.
Lees meer
FinanceFactor8-02-2023 9:16
Finance professionals zien digitalisering als een van de sterkst groeiende ontwikkelingen. Dat vraagt vaardigheden om data in de breedte van de business te interpreteren. Hierdoor verandert hun rol structureel van ‘blauwe’ controller naar tactisch en strategisch partner in business. De transformatie naar andere vaardigheden en soft skills vraagt een combinatie van twee hersenhelften, maar kan slim aangepakt worden. Albert Allmers, directeur FinanceFactor: “Concentreer je op datgene waar je goed in bent en organiseer op een slimme manier de soft skill kant met een team om je heen waarin de juiste persoon op de juiste plek zit.”
Lees meer
FinanceFactor21-12-2022 10:11
Actueel
Volgens Albert Allmers, directeur van FinanceFactor, is de politiek aan zet om de impasse van schaarste en belemmering van arbeidsmobiliteit te doorbreken. Want organisaties zijn gebaat bij flexibel inzetbare mensen voor de transformaties en uitdagingen waarvoor zij zich geplaatst zien. Het wordt tijd dat de politiek dat begrijpt en waardeert met integrale wet- en regelgeving.
Lees meer
FinanceFactor5-12-2022 9:35
Actueel
De rol van de finance professional is sterk in beweging. Dat blijkt uit een groot onderzoek van FinanceFactor en ZiPconomy onder hoog opgeleide finance professionals. In het onderzoeksrapport, dat deze week verschijnt, staat onder meer dat zij digitalisering als een van de sterkst groeiende ontwikkelingen zien. Dat vraagt vaardigheden om data in de breedte van de business te interpreteren. Hierdoor verandert hun rol structureel van ‘blauwe’ controller naar tactisch en strategisch partner in business. De transformatie naar andere vaardigheden en competenties onderkennen zij, maar geven ze overwegend traditioneel vorm. 
Lees meer
FinanceFactor 19-10-2022 13:33
Actueel
In de adviezen aan de politiek voor arbeidsmarktbeleid pleiten onder andere de SER en commissie Borstlap voor ‘een leven lang leren’. Albert Allmers, directeur van FinanceFactor, gaat nog een stap verder. Wat hem betreft zou het bedrijfsleven verplicht moeten worden om permanente educatie te faciliteren. Ook voor hun tijdelijk personeel, zoals interim-managers, om zodoende doorstroom op de arbeidsmarkt te activeren en schaarste te bestrijden.
Lees meer

Zit jouw vacature er niet bij?

Niet alle posities waarvoor wij mensen zoeken, staan op de website. Herken jij jezelf in onze kernwaarden maar staat jouw baan er niet bij? Stuur ons dan jouw open inschrijving.

Copyright © 2023 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close