Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Ons laatste nieuws

Categorieën
FinanceFactor10-06-2022 0:20
In het proces dat we doormaken in het leven om succesvol te zijn, zorgen tegenslagen voor veerkracht. Dat dit geen eigenschap of vaardigheid is, bleek tijdens de masterclass Veerkracht in leiderschap op de CFO Day die op 1 juni 2022 werd gehouden.
Lees meer
FinanceFactor 8-06-2022 16:51
Actueel
Wij zijn trots op onze recruiter Nikki van Jaarsveld die zich in juni als vrijwilliger gaat inzetten tijdens de Giro di KiKa. Waarom? Omdat onderzoek naar kinderkanker nog steeds hard nodig is. Omdat zij van dichtbij beleefde wat kinderkanker betekent, ter nagedachtenis aan het kindje van haar beste vrienden
Lees meer
FinanceFactor25-05-2022 8:14
Actueel
De rol van de CFO is al lang niet meer beperkt tot alleen de financiële portefeuille van een organisatie. In de meeste gevallen is hij/zij ook eindverantwoordelijk voor de informatieverwerking van de onderneming waarvoor hij/zij actief is. En daarbij hoor ook de zorg voor een veilig ICT landschap bij. Tijdens een ontbijtbijeenkomst bij FinanceFactor gingen Paul Verhoef en Daniel Scholte van Datect in op de actualiteit van cybersecurity. Zij namen de aanwezigen mee in vormen van cyberaanvallen, hoe cybercriminelen te werk gaan en hoe organisaties weerbaar kunnen worden.
Lees meer
FinanceFactor30-03-2022 11:23
Algemeen
De dertiger van nu switcht net zo makkelijk van vast naar flex als andersom. Ingje van Blitterswijk is een jonge interim finance professional. Een jaar geleden koos zij voor zelfstandig ondernemerschap. “Het is geen keuze voor altijd, maar voor zolang het goed voelt.”
Lees meer
FinanceFactor22-02-2022 10:57
Algemeen
Het verdienmodel van het impresario mag dan niet uit de verf gekomen zijn in de wereld van bemiddeling, toch blijft Albert Allmers, directeur van FinanceFactor, zoeken naar een eerlijke vorm die meer recht doet aan de rol van de intermediair: “Een eenmalige fee is voldoende, waarom moet ik er een jaar tussen zitten?”.
Lees meer
Mariska van Egmond22-02-2022 10:45
Algemeen
Als coachee heb jij het roer in handen, jij bepaalt waar je naartoe gaat en hoe snel je gaat. Als coach help ik je om jouw bestemming in kaart te brengen en de kaart te lezen onderweg. Ik ben niet degene die zegt wat je moet doen. Als coachee zal je er zelf achter moeten komen en dat is de enige manier waardoor het gaat werken. 
Coaching is confronterend en zeker niet altijd leuk. Het resultaat mag leuk zijn, maar de weg er naartoe, de verandering, zal altijd pijn doen.
Lees meer

Zit jouw vacature er niet bij?

Niet alle posities waarvoor wij mensen zoeken, staan op de website. Herken jij jezelf in onze kernwaarden maar staat jouw baan er niet bij? Stuur ons dan jouw open inschrijving.

Copyright © 2022 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close