+3185 0410441
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Nieuws

Categorieën
Finance Factor14-07-2020 14:10
Algemeen
TNO is een mooie organisatie die mensen en kennis met elkaar verbindt binnen verschillende interessante onderzoeken die ze uitvoeren binnen de samenleving. Daarnaast is TNO een projectenorganisatie bij uitstek en dit sluit goed aan bij mijn ervaring als consultant en de daarmee opgebouwde kennis en ervaring
Lees meer
FinanceFactor29-06-2020 14:05
Actueel
Er zijn veel prachtige mensen in onze sector die elke dag het beste  geven wat in hen zit. In 'HET VUUR VAN' zet VVP deze mensen op een voetstuk.
Lees meer
FinanceFactor25-05-2020 11:54
Actueel
‘Zzp-status: respecteren of reguleren?’ Die vraag stond centraal in het debat tussen voorzitter Hans Borstlap van de Commissie Regulering van Werk, Hans Biesheuvel van ONL en advocaat Petra Willems van LWYRS en Albert Allmers, eigenaar en oprichter van Finance Factor.  Van dit gesprek is een podcast gemaakt, die hier te beluisteren is.
Lees meer
FinanceFactor 16-04-2020 13:50
Algemeen
Inmiddels heb ik een flinke loopbaan achter de rug en zal ik het jullie niet aandoen om deze helemaal door te lopen. Daarom beperk ik me tot mijn meest waardevolle ervaringen om te delen.
Lees meer
Finance Factor 8-04-2020 17:46
Algemeen
Wat zijn de grote verschillen tussen de arbeidsmarkt voor en na corona? In dit webinar geeft Ben Rogmans een doorkijkje naar toekomstige ontwikkelingen. Trends die versneld op ons afkomen en trends die in hun tegendeel omslaan. Het aantal werkzoekenden zal in 2021 zeer groot worden. Veel mensen zullen zichzelf opnieuw moeten uitvinden en ontdekken dat ze permanent aan hun employability moeten werken. Dat geldt zeker ook voor finance-professionals. Hoewel zij niet direct door de corona-crisis worden getroffen (dat blijkt althans uit de allereerste analyses), zal hun rol binnen de organisatie veranderen. Financials zullen net als iedereen moeten meeveranderen.
Lees meer
Admin30-03-2020 15:35
Actueel
Beste financials,  nu we collectief uit de crisis klimmen, is er meer aandacht dan ooit tevoren voor de menselijke kant van zakendoen.
Lees meer
Copyright © 2020 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close