Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Ons laatste nieuws

Aanmelden nieuwsbrief
Categorieën
FinanceFactor21-12-2022 10:11
Actueel
Volgens Albert Allmers, directeur van FinanceFactor, is de politiek aan zet om de impasse van schaarste en belemmering van arbeidsmobiliteit te doorbreken. Want organisaties zijn gebaat bij flexibel inzetbare mensen voor de transformaties en uitdagingen waarvoor zij zich geplaatst zien. Het wordt tijd dat de politiek dat begrijpt en waardeert met integrale wet- en regelgeving.
Lees meer
FinanceFactor5-12-2022 9:35
Actueel
De rol van de finance professional is sterk in beweging. Dat blijkt uit een groot onderzoek van FinanceFactor en ZiPconomy onder hoog opgeleide finance professionals. In het onderzoeksrapport, dat deze week verschijnt, staat onder meer dat zij digitalisering als een van de sterkst groeiende ontwikkelingen zien. Dat vraagt vaardigheden om data in de breedte van de business te interpreteren. Hierdoor verandert hun rol structureel van ‘blauwe’ controller naar tactisch en strategisch partner in business. De transformatie naar andere vaardigheden en competenties onderkennen zij, maar geven ze overwegend traditioneel vorm. 
Lees meer
FinanceFactor 19-10-2022 13:33
Actueel
In de adviezen aan de politiek voor arbeidsmarktbeleid pleiten onder andere de SER en commissie Borstlap voor ‘een leven lang leren’. Albert Allmers, directeur van FinanceFactor, gaat nog een stap verder. Wat hem betreft zou het bedrijfsleven verplicht moeten worden om permanente educatie te faciliteren. Ook voor hun tijdelijk personeel, zoals interim-managers, om zodoende doorstroom op de arbeidsmarkt te activeren en schaarste te bestrijden.
Lees meer
FinanceFactor 10-10-2022 22:30
Actueel

Voor het vervullen van de groeiambitie van FinanceFactor was, naast de nodige investeringen, ook uitbreiding van de directie wenselijk. Met de komst van Naomi van Linschoten als operationeel directeur kan het huidig directieteam zich meer met development bezig gaan houden en kan opschaling van producten en diensten plaatsvinden.
Lees meer
Albert Allmers18-08-2022 23:15
Actueel
Volgens Albert Allmers, directeur van FinanceFactor, wordt arbeidsmobiliteit onder andere belemmerd door het plafond van het salarishuis van organisaties. Deze mismatch houdt de schaarste op de arbeidsmarkt in stand. Het antwoord dat organisaties moeten geven is een hogere beloning aanbieden aan zittend én toekomstig personeel. Daarmee kiezen ze misschien eieren voor hun geld, maar doen zij wel een duurzame investering.
Lees meer
FinanceFactor10-06-2022 0:20
In het proces dat we doormaken in het leven om succesvol te zijn, zorgen tegenslagen voor veerkracht. Dat dit geen eigenschap of vaardigheid is, bleek tijdens de masterclass Veerkracht in leiderschap op de CFO Day die op 1 juni 2022 werd gehouden.
Lees meer

Zit jouw vacature er niet bij?

Niet alle posities waarvoor wij mensen zoeken, staan op de website. Herken jij jezelf in onze kernwaarden maar staat jouw baan er niet bij? Stuur ons dan jouw open inschrijving.

Copyright © 2023 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close