Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Ons laatste nieuws

Aanmelden nieuwsbrief
Categorieën
Albert Allmers18-08-2022 23:15
Actueel
Volgens Albert Allmers, directeur van FinanceFactor, wordt arbeidsmobiliteit onder andere belemmerd door het plafond van het salarishuis van organisaties. Deze mismatch houdt de schaarste op de arbeidsmarkt in stand. Het antwoord dat organisaties moeten geven is een hogere beloning aanbieden aan zittend én toekomstig personeel. Daarmee kiezen ze misschien eieren voor hun geld, maar doen zij wel een duurzame investering.
Lees meer
FinanceFactor10-06-2022 0:20
In het proces dat we doormaken in het leven om succesvol te zijn, zorgen tegenslagen voor veerkracht. Dat dit geen eigenschap of vaardigheid is, bleek tijdens de masterclass Veerkracht in leiderschap op de CFO Day die op 1 juni 2022 werd gehouden.
Lees meer
FinanceFactor 8-06-2022 16:51
Actueel
Wij zijn trots op onze recruiter Nikki van Jaarsveld die zich in juni als vrijwilliger gaat inzetten tijdens de Giro di KiKa. Waarom? Omdat onderzoek naar kinderkanker nog steeds hard nodig is. Omdat zij van dichtbij beleefde wat kinderkanker betekent, ter nagedachtenis aan het kindje van haar beste vrienden
Lees meer
FinanceFactor25-05-2022 8:14
Algemeen
De rol van de CFO is al lang niet meer beperkt tot alleen de financiële portefeuille van een organisatie. In de meeste gevallen is hij/zij ook eindverantwoordelijk voor de informatieverwerking van de onderneming waarvoor hij/zij actief is. En daarbij hoor ook de zorg voor een veilig ICT landschap bij. Tijdens een ontbijtbijeenkomst bij FinanceFactor gingen Paul Verhoef en Daniel Scholte van Datect in op de actualiteit van cybersecurity. Zij namen de aanwezigen mee in vormen van cyberaanvallen, hoe cybercriminelen te werk gaan en hoe organisaties weerbaar kunnen worden.
Lees meer
FinanceFactor30-03-2022 11:23
Algemeen
De dertiger van nu switcht net zo makkelijk van vast naar flex als andersom. Ingje van Blitterswijk is een jonge interim finance professional. Een jaar geleden koos zij voor zelfstandig ondernemerschap. “Het is geen keuze voor altijd, maar voor zolang het goed voelt.”
Lees meer
FinanceFactor22-02-2022 10:57
Algemeen
Het verdienmodel van het impresario mag dan niet uit de verf gekomen zijn in de wereld van bemiddeling, toch blijft Albert Allmers, directeur van FinanceFactor, zoeken naar een eerlijke vorm die meer recht doet aan de rol van de intermediair: “Een eenmalige fee is voldoende, waarom moet ik er een jaar tussen zitten?”.
Lees meer

Zit jouw vacature er niet bij?

Niet alle posities waarvoor wij mensen zoeken, staan op de website. Herken jij jezelf in onze kernwaarden maar staat jouw baan er niet bij? Stuur ons dan jouw open inschrijving.

Copyright © 2022 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close