Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

Den Haag

Bedrijfsprofiel

De 290 kantoorgenoten van Pels Rijcken delen samen één ambitie:: elke dag op topniveau presteren. Zij stimuleren elkaar het beste uit zichzelf te halen en stellen het belang van de cliënt altijd centraal.

De bestuurlijke, politieke antenne van Pels Rijcken onderscheidt hen binnen de wereld van de advocatuur en notariaat. Ze begrijpen hoe het is om te werken met complexe (soms tegengestelde) belangen. Dat de waarheid nooit ééndimensionaal is. Dat je soms moet omgaan met uiteenlopende wensen van meerdere stakeholders. Zij weten dat context telt. En dat een onafhankelijke juridische blik het verschil maakt.

Pels Rijcken biedt hoogwaardig juridisch maatwerk voor toonaangevende cliënten. Onder hen behoren van oudsher de Staat, provincies en gemeenten. Daarnaast rekent Pels Rijcken ook toezichthouders en grote (inter)nationale ondernemingen tot haar cliënten.
Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

Adres gegevens

Bezuidenhoutseweg 57
2594 AC Den Haag
+31705153909

Opdrachtgever delen

Zit jouw vacature er niet bij?

Niet alle posities waarvoor wij mensen zoeken, staan op de website. Herken jij jezelf in onze kernwaarden maar staat jouw baan er niet bij? Stuur ons dan jouw open inschrijving.

Copyright © 2023 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close