Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

ManpowerGroup Nederland

Diemen

Bedrijfsprofiel

Al sinds 1948 is ManpowerGroup wereldleider in vernieuwende arbeidsmarktoplossingen. Manpower creërt en levert high-impact oplossingen. Daarmee helpen ze organisaties hun zakelijke doelen te bereiken en hun concurrentiepositie te verbeteren. Onder de paraplu van ManpowerGroup heeft elk merk zijn eigen talentspecialisatie. Omdat Manpower het gesprek aangaat vanuit The Human Age, hebben zij een palet aan visionaire en operationele antwoorden en weten zij onze specialisaties op een slimme manier te verbinden. De totaalpropositie biedt een antwoord op elk hr-gerelateerd vraagstuk.

Manpower is actief in meer dan 80 landen. Een internationaal netwerk, gecombineerd met lokale (markt)kennis, zorgt ervoor dat zij een breed palet aan opdrachtgevers adviseren en helpen. Ze kijken daarbij niet alleen naar de vraag van vandaag, maar juist naar de oorzaak en de implicaties voor de toekomst. ManpowerGroup bestaat uit: Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Via het label Salarisprofs brengt Experis salarisadministrateurs en opdrachtgevers samen. Onderdeel van Experis IT zijn de bedrijven PEAK-IT, iSense en Experis Ciber. Daarmee is Experis een grote speler op het gebied van IT-dienstverlening in Nederland.

Iedereen heeft talent; dat is de overtuiging. Technologie heeft een steeds grotere impact op de arbeidsmarkt, maar de menselijke factor is en blijft onderscheidend. Juist nu, meer dan ooit, is menselijk talent en de ontwikkeling ervan cruciaal. En talent helpen zij graag aan het werk. Werk zorgt voor inkomen, maar het is veel meer dan dat. Het biedt toegang tot nieuwe contacten, zorgt voor persoonlijke groei en dat je je waardevol voelt. Daar zet Manpower zich graag voor in. Want door het ontdekken, ontwikkelen en optimaal benutten van talent, dragen ze bij aan onze maatschappij.
ManpowerGroup Nederland

Adres gegevens

Diemerhof 16-18
1112 XN Diemen

Opdrachtgever delen

Zit jouw vacature er niet bij?

Niet alle posities waarvoor wij mensen zoeken, staan op de website. Herken jij jezelf in onze kernwaarden maar staat jouw baan er niet bij? Stuur ons dan jouw open inschrijving.

Copyright © 2022 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close