Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

HES International B.V.

ROTTERDAM

Bedrijfsprofiel

HES International is een van de grootste onafhankelijke terminal operators in droge en liquide bulk producten. De terminals zijn actief in Europa’s meest belangrijke havens en a-locaties. HES Botlek Tank Terminal (HBTT) is strategisch gelegen in de haven van Rotterdam. De ultramoderne infrastructuur van de terminal heeft ruime ligplaatsen in diep water en faciliteiten die opslag en overslag van een breed scala aan vloeibare bulkproducten mogelijk maken. De 420 meter lange zeesteiger kan twee grote zeeschepen en twee binnenvaartschepen tegelijk behandelen. De terminal heeft zijn capaciteit in 2017 meer dan verdubbeld en breidt zijn ligplaatscapaciteit dienovereenkomstig uit. Een groot deel van de capaciteit wordt gebruikt voor de opslag van schone aardolieproducten, terwijl het resterende deel bested is voor biobrandstoffen.

De terminal is een van de meest milieuvriendelijke tankterminals ter wereld en is de eerste terminal in Nederland met het ISO 28001-certificaat.
HES International B.V.

Adres gegevens

Millenium Tower, 20th floor Weena 690
3012 CN ROTTERDAM
+31107900700

Opdrachtgever delen

Zit jouw vacature er niet bij?

Niet alle posities waarvoor wij mensen zoeken, staan op de website. Herken jij jezelf in onze kernwaarden maar staat jouw baan er niet bij? Stuur ons dan jouw open inschrijving.

Copyright © 2023 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close