Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Van Gelder Groep B.V.

Elburg

Bedrijfsprofiel

Van Gelder is een aannemer die, met ruim 1100 werknemers, boven- en ondergrondse infrastructuur realiseert, actief in heel Nederland en ook daarbuiten. De missie is om projecten te realiseren door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering.

Infrastructuur is van groot belang voor onze maatschappij. Het heeft grote invloed op de economie en de connectiviteit tussen mensen, maar bovenal voorziet het in essentiële levensbehoeften. Het is ook geen toeval dat onze infrastructuur constant verbetert wordt. Door de jaren heen is de complexiteit enorm toegenomen en om daar een positieve stempel op te kunnen drukken, moet je een betrouwbare aannemer zijn. Een bedrijf met loyale werknemers, die de kans krijgen zichzelf te ontwikkelen en daarom die extra stap willen zetten voor het bedrijf en haar opdrachtgevers. En een bedrijf met werknemers die altijd op zoek gaan naar een betere oplossing dan de vraag en constant communiceert met de opdrachtgever, zodat die niet voor verrassingen komt te staan.

Doordat Van Gelder een familiebedrijf is gebleven, zijn ze niet afhankelijk van anderen. Zo blijven ze onze eigen koers varen en blijven ze ondernemen, zelfs wanneer de economie in een dip zit. Zo gaat Van Gelder in alle bescheidenheid, maar zeker met ambitie, vertrouwd verder.
Van Gelder Groep B.V.

Adres gegevens

J.P. Broekhovenstraat 36
8081HC Elburg
+31525659888

Opdrachtgever delen

Zit jouw vacature er niet bij?

Niet alle posities waarvoor wij mensen zoeken, staan op de website. Herken jij jezelf in onze kernwaarden maar staat jouw baan er niet bij? Stuur ons dan jouw open inschrijving.

Copyright © 2023 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close