Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Diensten

Financieel Interim Management

Executive search

Executive Coaching

Assessment

Outplacement

Werving & selectie

Executive coaching

Klankbord voor managers en executive professionals

Als financieel manager of executive finance professional hebt u soms behoefte aan een klankbord. Een executive coach. Een persoonlijke cfo coach voor uzelf, of een managementcoach in het belang van uw onderneming. Bijvoorbeeld als uw onderneming in een turbulente periode verkeert en iedereen naar u kijkt voor oplossingen. Als er teveel druk op uw schouders ligt, waardoor werk en privé uit balans raken. Of als u het gevoel hebt dat u - of één van uw finance professionals - op de verkeerde plek zit.

In onze executive coaching aanpak bepalen we het individuele potentieel van de coachee op basis van aanleg en sterke dan wel minder sterke competenties. Vervolgens vertalen we dit naar de functie waarin hij of zij werkzaam is, de loopbaanambitie, en de wensen en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Hierbij werken we biografisch: we identificeren en benoemen rode draden in werk en leven.
 

Daarom FinanceFactor executive coaching

Individueel maatwerk. Maximale verdieping. Hoog rendement.

  •     Aantoonbare verbetering in functioneren
  •     Betere zelfreflectie ten aanzien van gedrag
  •     Meer begrip en herkenning van sterkten en zwakten
  •     Groter zelfsturend vermogen
  •     Praktische handvatten voor verdere ontwikkeling
  •     Inzicht in de toegevoegde waarde voor een organisatie
     

Onze executive coaching aanpak: (h)erkenning en bewustwording

Het executive coaching programma van FinanceFactor bestaat uit vijf stappen:
Stap 1. Intake en informatie | wat is het doel van de opdrachtgever en van de coachee zelf? Klikt het tussen coach en coachee en wat zijn de wederzijdse verwachtingen? En hoe ziet het coachingstraject er concreet uit?

Stap 2. Onderzoek | in deze fase worden diverse persoonlijkheidstesten (EQ en IQ) uitgevoerd, waarbij de focus primair ligt op persoonseigenschappen, beïnvloedingsvermogen, affiniteiten en drijfveren.

Stap 3. Analyse, afstemming en informatie-uitwisseling | op basis van de testuitkomsten worden de sterkten en zwakten vastgesteld. Hierbij leggen we de relatie tussen de persoon, zijn of haar werk en de wensen en ambities.

Stap 4. Plan van aanpak en coachingssessies | in deze stap gaan we actief aan de slag met de persoonlijke kwaliteiten, het ontwikkelpotentieel en helpende en belemmerende competenties. Deze vertalen we in concrete stappen en acties.

Stap 5. Evaluatie en rapportage | elk coachingstraject sluiten we af met een coachingsverslag en verantwoording door FinanceFactor, en een kwaliteitsevaluatie door de deelnemer en de opdrachtgever.

Onze executive coach: Albert Allmers

‘Je gaat niet naar een coach om het verleden te veranderen, maar om de toekomst vorm te geven’
‘Coaching is een kortdurende professionele vriendschap’

Albert Allmers (1966) heeft, met meer dan 20 jaar nationale en internationale ervaring, zijn sporen in de recruitmentbranche verdiend. Hij vervulde diverse functies op het gebied van management, marketing en sales, onder meer bij Rekenmeesters en Yacht. Daarbij gaf hij leiding aan verschillende managementteams in ondernemingen op het gebied van detachering, werving en selectie, executive search en consulting. Daarnaast is hij reeds jaren een betrokken en persoonlijke coach voor financials en is hij verbonden aan de 5-daagse opleiding ‘Controller in 1 Week’ en de opleiding Certified Business Controller. Om de ontwikkelingen binnen het vak van Coaching te blijven volgen heeft Albert onlangs zijn opleiding Postgraduate "Executive Coaching" aan de VU te Amsterdam afgerond. Hij is aangesloten bij het NOBCO, de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland, en werkt continu en actief aan de professionalisering van het coachvak. Om ook op het gebied van corporate governance, organisaties en de Raad van Bestuur te kunnen begeleiden en coachen volgt Albert momenteel de commissarissen cyclus aan Nyenrode Universiteit.  Een Academische Commissarissenopleiding die een brede basis voor een professionele invulling van het commissariaat realiseert en inzicht in de processen van besluitvorming en boardroom dynamics. 

Meer weten over onze executive coaching diensten?

Bel ons op 085-041 0441. En dat kan ook 's avonds of in het weekend, FinanceFactor werkt 16/7.
Liever door ons gebeld worden? Stel uw vraag over executive coaching via onze contactpagina
Copyright © 2021 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close