Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Menu

FinanceFactor als Partner verbonden aan de FM Dag 2017, Thema: The Founder's Mentality

 

"Nederland telt ruim 180.000 familiebedrijven die samen verantwoordelijk zijn voor ruim 40% van de werkgelegenheid en bijna 50% van het Bruto Nationaal Product." Binnen de Nederlandse economie neemt het familiebedrijf een bijzondere plek in.
Het familiebedrijf wordt vaak gedreven door passie en bevlogenheid, daar zit de kracht van deze bedrijven. Door succes komen bedrijven echter vaak voor een dilemma te staan. Doordat het bedrijf groeit komt er een punt waarop ondernemers keuzes gaan maken. Maar door alles te centraliseren, professionaliseren, standaardiseren en uniformeren bestaat het gevaar dat juist de kracht van het bedrijf verdwijnt.
Op de FM Dag willen we financieel directeuren van familiebedrijven juist handvatten meegeven hoe je bij groei toch in controle blijft zonder dat een bedrijf zijn ziel en zaligheid verliest. Hoe behoud je de Founder’s Mentality?

In samenwerking met FM.nl en FM Magazine, het grootste en meest toonaangevende online platform voor financials, organiseren wij op woensdag 11 oktober 2017 de tweede editie van de FM Dag in 1931 Congrescentrum Brabanthallen in Den Bosch.
Dit is het event voor CFO's, financieel directeuren en eindverantwoordlijke werkzaam voor MKB- of familiebedrijf

Laat u inspireren tijdens 30 keynotes, workshops & presentaties en ontmoet 400 financiële vakgenoten rondom het thema 'The Founder's Mentality'.
Op deze dag hebben wij als spreker Jan van Setten Enter-trainer op de terreinen (persoonlijk) leiderschap en organisatieverandering.

Bent u financieel eindverantwoordelijk voor uw organisatie? Wilt u uw bedrijf laten groeien? Kom naar de FM Dag op woensdag 11 oktober Tijdens de FM Dag worden u en uw mede financials uitgedaagd om anders te kijken naar de actuele ontwikkelingen binnen uw werkveld en onderneming. Laat u inspireren en help uw organisatie om verder te groeien. U ontvangt naast praktische voorbeelden van collega Financieel Directeuren ook persoonlijke verhalen die u nieuwe inzichten geven.


Nieuwste kansen per mail ontvangen?
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact

FinanceFactor BV
"Villa Maarheeze"
Rijksstraatweg 675
2245 CB WASSENAAR
T +3185 0410441 
info@financefactor.nl

OTYS Recruiting Technology © FinanceFactor 2018 | Disclaimer | Sitemap
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.