Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Menu

Nieuws

PERSBERICHT – CFO Capabel en FinanceFactor kiezen voor strategische samenwerking

 

Rhenen/Wassenaar, januari 2018 – CFO Capabel en FinanceFactor gaan vanaf 2018 een strategische samenwerking aan. Door deze samenwerking kunnen FinanceFactor en CFO Capabel hun opdrachtgevers, MKB-organisaties die financieel gezond en toekomstbestendig willen worden en blijven, een bredere dienstverlening bieden. Bovendien profiteren beide bedrijven van elkaars expertise en netwerk.

Parttime CFO’s

CFO Capabel heeft het concept ‘CFO voor één dag’ (parttime CFO’s) in de markt gezet. In dit unieke en sterk groeiende concept zijn de 13 franchisenemers van CFO Capabel, allen ervaren CFO’s, als parttime CFO inzetbaar binnen het MKB 30+. FinanceFactor is sterk in interim management, executive search en coaching/assessment en outplacement en heeft een inmiddels een zeer goede reputatie opgebouwd in de wereld van de financials.
Dick Tool, oprichter en directeur van CFO Capabel, is enthousiast over de samenwerking: “FinanceFactor heeft een uitstekende reputatie als intermediair bij zowel organisaties als finance professionals. Wij hebben een prachtig concept en de mensen met jarenlange ervaring op directieniveau en uitgebreide kennis van strategisch en financieel management.”
Albert Allmers, directeur van FinanceFactor: “Voor FinanceFactor betekent deze samenwerking een strategische uitbreiding van onze dienstverlening, voor CFO Capabel een welkome uitbreiding van haar marktbereik. Samen kunnen we het concept ‘CFO voor één dag’ laten groeien en verder ontwikkelen.”


Over CFO Capabel


CFO Capabel helpt MKB-organisaties hun strategisch en financieel management verbeteren met raad én daad. Met een scherpe financiële analyse, strategisch advies over de financiële organisatie en processen en begeleiding bij de implementatie. De partners van CFO Capabel, stuk voor stuk ervaren financieel directeuren, staan ondernemers al vanaf één dag per week bij in het financieel gezond maken van hun onderneming. Daarnaast ondersteunt CFO Capabel organisaties met interim CFO’s en verzorgt het bedrijf de werving & selectie voor vaste finance management vacatures.
www.cfocapabel.nl


Over FinanceFactor


FinanceFactor, sterk in interim management, executive search en coaching/assessment en outplacement, streeft ernaar de beste intermediaire organisatie voor finance professionals te zijn. Als businesspartner werkt FinanceFactor samen met de CFO en adviseert deze over hoe de finance organisatie optimaal kan functioneren. De kracht van FinanceFactor ligt enerzijds in het maken van de aansluiting tussen bedrijven en organisaties en de "nieuwe” finance professionals die over de juiste kennis en ervaring beschikken. Anderzijds stelt FinanceFactor finance professionals in staat hun unieke talenten en vaardigheden onder de aandacht van organisaties te brengen en verder te ontwikkelen.
www.financefactor.nl


 

Associate model samenwerking FinanceFactor

FinanceFactor profileert zich als de verbindende partij van en voor executive financials. Afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid en hebben we met gepaste trots inmiddels tweemaal de staffing award (2016 & 2017) gewonnen voor executive search & interim management, een kroon op onze persoonlijke en kwaliteitsgerichte benadering!

Op continue basis worden wij benaderd door interim professionals welke graag met FinanceFactor willen samenwerken. Aangezien we deze samenwerking graag nog inhoudelijker willen intensiveren en vormgeven introduceren wij het exclusieve FinanceFactor Associate Partnership.

Wanneer je als Associate samenwerkt met FinanceFactor garanderen wij het volgende;
- Je bent preferred kandidaat en daarmee word je als eerste benaderd wanneer er een nieuwe passende opdracht binnenkomt;
- Je mag jaarlijks deelnemen aan een opleiding naar keuze bij de FinanceFactor Academy, iedere opleiding is geaccrediteerd voor PE punten;
- Iedere Associate krijgt een individueel assessment welke wordt nabesproken, deze uitslag zal worden meegenomen in jouw persoonlijke loopbaanadvies en biedt zelfkennis, ongeacht in welke fase van je carrière je bevindt;
- Minimaal 1 maal per jaar zal er een individueel intervisie gesprek tot stand komen met een consultant van FinanceFactor;
- Minimaal 1 maal per jaar zal er een netwerkbijeenkomst worden georganiseerd;
- Wij nemen binnen 1 werkdag contact op indien je aangeeft beschikbaar te komen voor een nieuwe opdracht;
- Je bent aangesloten bij het meest krachtige en exclusieve finance netwerk van Nederland!

Gezien de propositie van FinanceFactor hebben we een aantal uitgangspunten geformuleerd om in aanmerking te komen voor het Associate Partnership, dit zijn de volgende;
- Je hebt minimaal een WO opleiding (bijvoorbeeld bedrijfseconomie, accountancy of bedrijfskunde);
- Je hebt minimaal 5 – 10 jaar relevante werkervaring als interim finance professional;
- Je bent in staat om minimaal 3 referenten aan te dragen welke op directie en/of managementniveau actief zijn;
- De keuze voor het interim bestaan is bewust, je bent trots op jouw positie als zelfstandige professional!
- Je bent bereid om jaarlijks te investeren in jouw persoonlijke kennis en netwerk;
- Je hecht veel waarde aan de samenwerking met FinanceFactor en ziet dit als toegevoegde waarde om jezelf verder te ontwikkelen;
- Je bent bereid om samen met ons jouw persoonlijkheidsprofiel door te nemen en te evalueren met als doel richting te geven aan jouw loopbaan.

Om je aan te sluiten als Associate bij FinanceFactor vragen wij een jaarlijkse bijdrage van € 2.250 exclusief btw. Voor deze bijdrage ontvang je onze onvoorwaardelijk commitment om de samenwerking met jou tot een maximaal succes te brengen!


Voldoe je niet aan bovenstaande eisen maar wil je toch weten wat wij vanuit FinanceFactor ook voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om te kijken op welke andere wijze wij jou en ons netwerk kunnen versterken.

FinanceFactor Executive Finance Professionals FD Gazelle 2016!

FinanceFactor Executive Finance Professionals is benoemd als FD Gazelle 2016 en behoort hiermee wederom tot de snelstgroeiende organisaties van Nederland. De FD Gazellen Award is een prijs van het Financieele Dagblad die jaarlijks wordt uitgereikt. Het betreft een competitie tussen bedrijven die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van tenminste 20% wisten te behalen en uitmuntend en innovatief ondernemerschap tonen.

Albert Allmers, directeur en oprichter van FinanceFactor; "Mijn eerste reactie is dat dit fantastisch is voor FinanceFactor en dan in het bijzonder voor het hele team, hun inzet en passie is mede beslissend geweest voor de enorme groei van onze organisatie en de benoeming als FD Gazelle 2016. Grote dank gaat ook uit naar het vertrouwen dat onze opdrachtgevers en finance professionals ons de afgelopen jaren hebben gegeven. Drie jaar geleden was deze benoeming een stip aan de horizon en de ambitie om deze erkenning te realiseren. Ook de komende jaren zien we met veel enthousiasme en vertrouwen tegemoet. We hebben een geweldig team opgebouwd met bevlogen en deskundige professionals en zullen ons nog verder doorontwikkelen als dé impresario, gericht op de instroom, doorstroom en uitstroom van de Executive Finance Professional in Nederland".


Albert Allmers kijkt terug op een inspirerende ontmoeting met Gerrit Zalm (CEO ABN AMRO).Een interview met de heer Gerrit Zalm voor het CFO magazine. Albert Allmers heeft het als zeer inspirerend ervaren. “Met de gesprekonderwerpen als dienend leiderschap, ambitie, inspiratie en drijfveren heeft vooral de mens achter de succesvolle zakenman en ex-politicus mij verwonderd”. Hoe de heer Zalm verteld over de beursgang, wat dit met hem als persoon heeft gebracht, maar vooral wat het met het personeel heeft gedaan van de organisatie die hij bij ABN AMRO onder zijn vleugels heeft.

Een belangrijk onderdeel van de gespreksagenda betrof de Finance community te animeren mee te gaan op bouwreis naar Noord Vietnam. Gerrit Zalm is lid van het commitee van aanbevelingen van Habitat for Humanity. Een organisatie die dicht bij mij staat daar ik eind 2014 zelf een bouwreis naar India heb mogen organiseren. Habitat is een internationale organisatie die mensen ondersteunt bij de bouw van een eigen huis zodat zij zelfstandig een beter bestaan kunnen opbouwen.

Gerrit Zalm: "Ik probeer mensen uit te lokken tot tegenspraak."
Met een flinke slag op de gong werd eind 2015 de beursnotering van ABN-AMRO een feit. Voor bestuursvoorzitter Gerrit Zalm van ABN Amro was het luiden van gong de afsluiting van een proces dat een lange aanloop kende en niet geheel zonder problemen verliep. Voor een groot deel van de medewerkers betekende het veel meer. Voor hen was het een bijzonder emotioneel moment dat de bank, na de ondergang en alle inspanningen om er bovenop te komen, weer terug was op de beurs.
Het volledige interview met de heer Zalm leest u hier

Habitats missie:
Mensen een betere toekomst bieden met een degelijk en veilig huis als basis.
Habitat for Humanity wil mensen een steun in de rug geven om zelfstandig een beter bestaan op te bouwen. Habitat gelooft dat een veilig en degelijk onderkomen hét middel is hiervoor.
Daarom bouwt Habitat, samen met de nieuwe huiseigenaren, eenvoudige en betaalbare huizen. Habitat verstrekt hiervoor een lening zonder winstoogmerk die de eigenaren via een maandelijkse aflossing terugbetalen. Hiervan worden weer nieuwe huizen gebouwd. Zo kan Habitat steeds meer mensen ondersteunen om zelfstandig hun leefruimte te verbeteren.
Habitat for Humanity Nederland wil mensen en organisaties in Nederland actief bij haar werk betrekken. Wij willen mensen inspireren en mobiliseren om mee te bouwen aan een betere toekomst.


Wij zijn verhuisdIn verband moet onze groei, kunnen wij u met trots laten weten dat wij zijn verhuisd
Vanaf heden bent u van harte welkom voor een kop koffie en een goed gesprek in "Villa Maarheeze"

"Villa Maarheeze"
Rijkstraatweg 675
2245 CB Wassenaar
085-0410441

Route vanuit Amsterdam (N44):
Volg de N44 in de richting van Den Haag
Bij hm paal 25.4 slaat u links af en rijdt u vervolgens op de parallelweg richting Den Haag (Raaphorstlaan)
Na 350 meter slaat u linksaf
Na 100 meter bevindt Villa Maarheeze zich aan uw linkerkant

Route vanuit Den Haag (N44):
Volg de N44 in de richting van Amsterdam
Bij hm paal 25.4 slaat u rechtsaf en rijdt u vervolgens op de parallelweg terug richting Den Haag (Raaphorstlaan)
Na 350 meter slaat u linksaf
Na 100 meter bevindt Villa Maarheeze zich aan uw linkerkant


Financieel Impresario “FinanceFactor” wint de Gouden FD Gazelle Award 2015


Wassenaar – FinanceFactor gevestigd in Wassenaar, wint de Gouden FD Gazelle 2015. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die de Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) jaarlijks uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.
FinanceFactor is als eerste geëindigd in de categorie “klein” van de provincie Zuid Holland en hiermee de snelste groeier binnen deze categorie met een gemiddelde groei van 759% over de afgelopen 3 jaar. Ruim 50 genomineerden streden om de Gouden Gazelle in deze categorie. Door deze positie is FinanceFactor tevens (top 3) finalist tijdens de landelijke FD Gazelle Award uitreiking op 10 december 2015.
FinanceFactor dankt haar explosieve groei aan het unieke en innovatieve verdienmodel binnen de markt van Interim Management en Executive Search.


FinanceFactor Executive Finance Professionals FD Gazelle 2015! Finalist in de landelijke top 3 voor de Gouden Gazelle Award 2015

FinanceFactor Executive Finance Professionals is benoemd als FD Gazelle 2015 en behoort hiermee tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen Awards is een prijs van het Financieel Dagblad die jaarlijks wordt uitgereikt. Het betreft een competitie tussen bedrijven die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van tenminste 20% wisten te behalen en uitmuntend en innovatief ondernemerschap tonen.

Albert Allmers, directeur en oprichter van FinanceFactor; Mijn eerste reactie is dat dit fantastisch is voor FinanceFactor en dan in het bijzonder voor het hele team, dat met hun inzet en passie beslissend zijn geweest voor de benoeming van de FD Gazellen Award. Onze dank gaat ook uit naar het vertrouwen dat onze opdrachtgevers en finance professionals ons de afgelopen jaren hebben gegeven. Drie jaar geleden was deze benoeming een stip aan de horizon en de ambitie om deze erkenning te realiseren. Daarnaast is een finale plaats in de landelijke top 3 geweldig!

Ook de komende jaren zien we met veel enthousiasme en vertrouwen tegemoet: We hebben een geweldig team opgebouwd met bevlogen en deskundige professionals en zullen ons nog verder doorontwikkelen als impresario, gericht op de instroom, doorstroom en uitstroom van de Finance Professionals in Nederland.


FinanceFactor wint Staffing Award 2015: Intermediair van het Jaar 2015

Financieel Intermediair “FinanceFactor” verkozen tot beste ZZP-intermediair binnen de categorie Interim Management, Zakelijke Dienstverlening.

Wassenaar – FinanceFactor gevestigd in Wassenaar, is bij de Staffing Awards uit 384 deelnemende organisaties verkozen tot beste ZZP-intermediair van Nederland binnen de categorie Interim Management, Zakelijke Dienstverlening. De kwaliteit van deelnemende organisaties is gemeten op basis van de referenties van meer dan 16.200 zzp’ers en 4.800 opdrachtgevers met transparantie, tarief en betalingstermijn als belangrijkste criteria.
Uit onderzoek van ZZP Barometer blijkt dat transparantie, tarief, betalingstermijn, marges en bereikbaarheid de vijf belangrijkste criteria zijn van ‘Goed Intermediairschap’. Deze criteria zijn aan zowel zzp’ers als opdrachtgevers voorgelegd, naast vragen over de algemene tevredenheid en de waarschijnlijkheid tot aanbeveling. FinanceFactor scoort gemiddeld bij zowel zzp’ers als opdrachtgevers een 8,6.

Belangrijkste acquisitiekanaal
“Zzp’ers voorzien in de flexibele arbeidsbehoefte van bijna iedere organisatie en overheidsinstelling. Grote opdrachtgevers regelen de inhuur veelal via een intermediair, waardoor de intermediair een belangrijke partner en het belangrijkste acquisitiekanaal is van de één miljoen zzp’ers die Nederland kent. FinanceFactor heeft bewezen zowel zzp’ers als opdrachtgevers zeer succesvol te helpen,” aldus Jeroen Sakkers, initiatiefnemer van de Staffing Awards. Voor het team van FinanceFactor een prachtig resultaat en een bevestiging vanuit de markt dat haar transparantie, tariefstelling en focus op duurzame kwaliteit hoog gewaardeerd worden.


Unieke Masterclass FinanceFactor tijdens Jaarcongres Finance Transformation 2015

"Björn Kuipers, geboren in Oldenzaal op 28 maart 1973, is de beste scheidsrechter van Nederland op dit moment. Gepassioneerd en met overtuiging vertelt Björn in deze interactieve inspiratie masterclass over wat nodig is om een winning team te worden en te blijven! Daarnaast legt hij de perfecte link tussen het ondernemen en de topsport, met voorbeelden uit de praktijk van zijn eigen Jumbo supermarkt. Als ervaren scheidsrechter en ondernemer maakt Björn Kuipers een imposante indruk op het podium. Hij zal zijn sportieve verhalen en persoonlijke anekdotes vertellen over stressbestendigheid, presteren onder de hoge druk en volhardendheid in de aanwezigheid van tegenstand van spelers als Lionel Messie en Cristiano Ronaldo en hoe optimaal te presteren op het veld en in de zakenwereld.
Wilt u graag bij deze inspirerende en unieke Masterclass aanwezig zijn tijdens de CFO Day op 02 juni, kunt u zich aanmelden bij FinanceFactor, 085 - 0410441 of info@financefactor.nl


PERSBERICHT


Wassenaar, 24 juni 2014

FinanceFactor uitgeroepen tot Beste Nieuwkomer en Executive Search organisatie van Nederland.

372 bemiddelaars werden door meer dan 8.200 zzp’ers beoordeeld


Wassenaar – FinanceFactor is door meer dan 8.200 zzp’ers uitgeroepen tot “Beste Nieuwkomer en Executive Search organisatie” in de jaarlijkse ‘Zzp-bemiddelaar van het Jaar’-verkiezing, georganiseerd door ZZP Barometer. Transparantie, betalingstermijn en het aantal opdrachten zijn de belangrijkste drie criteria waarop deelnemende organisaties werden beoordeeld. Overall heeft FinanceFactor binnen alle verkiesbare categorieën een top 10 positie weten te verwerven. “Een geweldige blijk van waardering van de zzp’ers waarvoor wij het afgelopen jaar hebben gewerkt,” aldus directeur Albert Allmers.
De 372 bemiddelaars die aan de jaarlijkse verkiezing hebben meegedaan, bezorgen zzp’ers een totale opdrachtenwaarde van maar liefst 4,7 miljard euro op jaarbasis. “Wij willen FinanceFactor graag van harte feliciteren met deze geweldige prestatie. Van de bijna een miljoen zzp’ers scoort 80,1% weleens opdrachten via een bemiddelaar. FinanceFactor is een van de gespecialiseerde organisaties met een zeer hoog kwaliteitsniveau, waarbij je daarvoor kunt aankloppen als zzp’er,” zegt Jeroen Sakkers, initiatiefnemer van de ZZP Barometer.
De volledige uitslag van de verkiezing verschijnt woensdag 25 juni in het digitale magazine van de ZZP Barometer via www.zzpbarometer.nl.
Voor meer informatie en of vragen kunt u contact opnemen met Finance Factor BV, de heer Albert Allmers, (085) 041 0441 of 06 21211750.


PERSBERICHT, Wassenaar, 11 maart 2015

De Wassenaarse onderneming, “FinanceFactor” verwerft gunning Europese aanbesteding “Inhuur Finance Professionals & Werving en Selectie”, Vrije Universiteit Amsterdam.

De Vrije Universiteit Amsterdam heeft de wens om de inhuur van financiële specialisten in Nederland te bundelen bij een beperkt aantal leveranciers, gerealiseerd met het benoemen van een drietal prefererende leveranciers.
Op een door De Vrije Universiteit Amsterdam uitgeschreven Europerse Aanbesteding hebben onlangs 20 organisaties een offerte uitgebracht. De inschrijving van FinanceFactor is als beste beoordeeld op het programma van wensen, eisen en prijs.

Dinsdag 10 maart 2015 is de overeenkomst getekend bij het De Vrije Universiteit Amsterdam. De opdracht gaat in per 01 april 2015 en is aangegaan voor een periode van 2 jaar.

Concreet betekent dit dat FinanceFactor, Finance Professionals gaat leveren vanaf academisch niveau binnen alle onderdelen van het De Vrije Universiteit Amsterdam en haar gelieerde bedrijven.

Over FinanceFactor:
Ons streven is de beste intermediaire organisatie voor financiële professionals in Nederland te zijn. Wij stellen de wensen en behoeften van de finance professional ten aanzien van zijn of haar carrière centraal. Net zoals artiesten een impresario inschakelen om hun zakelijke belangen en het verloop van hun carrière te behartigen, willen wij de impresario van finance professionals zijn door hen gedurende hun loopbaan actief te ondersteunen met coaching en advies over persoonlijke en professionele ontwikkeling.

--------------------------------------------------------------------------------
Over de Vrije Universiteit Amsterdam:
Al sinds de oprichting in 1880 staat de VU voor een onderscheidende manier van wetenschap toepassen. De VU is een open organisatie, die sterk verbonden is met mens en maatschappij. Het gaat niet alleen om verdieping van kennis, maar ook om verbreding.

--------------------------------------------------------------------------------
Voor de redactie, niet ter publicatie:
Voor meer informatie of voor een interview kunt u contact opnemen met Albert Allmers, oprichter/eigenaar FinanceFactor, via (085) 041 0441 of 0621211750 of albert.allmers@financefactor.nlNieuwste kansen per mail ontvangen?
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact

FinanceFactor BV
"Villa Maarheeze"
Rijksstraatweg 675
2245 CB WASSENAAR
T +3185 0410441 
info@financefactor.nl

OTYS Recruiting Technology © FinanceFactor 2018 | Disclaimer | Sitemap
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.