Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Menu

Werving en Selectie

 

Joke de Lange - Financieel Directeur, Fondation Custodia, Parijs

"Ik heb Albert voor het eerst ontmoet via Rekenmeesters, en heb in de functies die ik dankzij hem heb gevonden ervaren dat “the perfect match” tussen kandidaat, functie en organisatie echt bestaat. Het zijn geen loze kreten, Albert gelooft erin en maakt het waar. De functies die ik dankzij Albert heb gevonden waren functies binnen organisaties waarmee ik me oprecht verbonden voelde en waarbinnen ik het gevoel had echt toegevoegde waarde te kunnen leveren, niet alleen als finance professional, maar ook als mens.
Albert bezit als geen ander het unieke vermogen om te kijken naar de “mens” achter het cv en heeft de deskundigheid en het “Fingerspitzengefühl” om binnen zijn uitgebreide netwerk precies die organisatie te vinden waar de kandidaat als mens en als finance professional exact past.
Bij het zoeken naar die “perfect match” gaat Albert op uiterst vakkundige, enthousiaste en ook creatieve wijze te werk, en de oplossing ligt, het ik persoonlijk ervaren, soms op een plek die je als kandidaat nooit voor mogelijk had gehouden.
Daarnaast staat Albert altijd klaar met raad en advies, hij blijft meedenken. Ook nadat het bemiddelingstraject is afgelopen blijft hij steeds betrokken en oprecht geïnteresseerd.
Dat ik Albert op mijn weg ben tegengekomen is voor mij een bijzondere, waardevolle en verrijkende ervaring gebleken."

Met werving en selectie richt FinanceFactor zich op kandidaten tot en met CFO en directieniveau. Op basis van zijn ervaring van meer dan 20 jaar beschikt Albert Allmers over een zeer uitgebreid en goed netwerk dat is gebaseerd op persoonlijke contacten. De afgelopen jaren heeft hij meer dan 1000 finance professionals begeleid als persoonlijk coach. Daarnaast maakt FinanceFactor ook gebruik van de mogelijkheid om kandidaten online te matchen via sociale media en voert voorbereidende gesprekken via online instrumenten en online persoonlijke presentaties. Belangrijk is echter de persoonlijke kennismaking. In een gesprek wordt duidelijk wat de kandidaat onderscheidt van andere kandidaten en wat zijn of haar ‘Finance Factor’ is. Bij de werkwijze van FinanceFactor hoort dat zowel kandidaten als opdrachtgevers bij het voorzetten van de procedure FinanceFactor een exclusieve commitment geven.

Tariefstructuur

FinanceFactor garandeert een succesvolle invulling van de opdracht binnen een periode van 12 weken en hanteert hierbij een succesfee van 20% van het bruto jaarinkomen van de geworven kandidaat, inclusief geschiktheidassessment procedure en 2 uur executive coaching.

Contact

En hoe zit het met uw huidige selectie procedure? Mail info@financefactor of bel 085 - 041 0441. En dat kan ook 's avonds of in het weekend, FinanceFactor werkt 16/7.

Nieuwste kansen per mail ontvangen?
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact

FinanceFactor BV
"Villa Maarheeze"
Rijksstraatweg 675
2245 CB WASSENAAR
T +3185 0410441 
info@financefactor.nl

OTYS Recruiting Technology © FinanceFactor 2018 | Disclaimer | Sitemap
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.