Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Menu

Interim Management

FinanceFactor zorgt voor de juiste financiële interim professional op de juiste plek. Op basis van de kennis van zijn netwerk selecteert Albert Allmers kandidaten voor een project. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan het matchen van de persoonlijke drijfveren en talenten van een professional en de wensen en eisen van de opdrachtgever.

De toegevoegde waarde van FinanceFactor is het vinden van aansluiting tussen de ambities en passie van de professional en de vereisten van de opdracht. Natuurlijk kunnen opdrachtgevers zelf werven via social media of LinkedIn maar gegevens in een CV geven alleen aan wat een professional in het verleden heeft gedaan en geven geen garanties voor de toekomst. Die garanties kan FinanceFactor, op basis van kennis van de persoon, wel geven. Naast harde criteria wordt gekeken naar de inter-persoonlijke relaties en de chemie met de cultuur van de organisatie. Ook wordt gekeken of de positie past in het pad dat de professional voor zichzelf heeft uitgestippeld.

Eef Wouters - Manager HRM Imtech Infra & Traffic, Imtech NV

“Voor een ieder die Albert Allmers nog niet kent, maar wil leren kennen, want ieder die hem kent weet dit al: loyaliteit, oprechtheid en bovenal integriteit tekenen in enkele woorden de mens Albert. In het zakelijke verkeer, en ik heb hem in diverse hoedanigheden gedurende zijn carrière tot heden mogen meemaken, laat hij diezelfde eigenschappen zien. Natuurlijk is binnen de zakelijkheid eveneens zijn commercieel talent goed waarneembaar. Maar een commercialiteit die altijd gericht is op relatie, en op relatieopbouw voor de lange termijn. Verder is vermeldenswaard dat Albert in zijn behoefte de klant tevreden (liever meer dan dat!) te stellen met heel creatieve oplossingen kan komen. Enorm respect dwingt hij daarmee af bij degeen die op dat moment zijn cliënt is, en dat was ik veelvuldig!”

Unieke Tariefstructuur

Bij de werkwijze van FinanceFactor hoort een innovatieve tariefstructuur die vooraf, zowel van kandidaten als opdrachtgevers, een investering vergt. Zij betalen FinanceFactor bij een succesvolle match met een minimale opdrachtduur van 3 maanden ieder € 5400,- voor de bemiddeling en de opdracht. Dat is eenmalig, daarna zijn partijen vrij om zelf te onderhandelen over het tarief van de interim professional, verlenging van het contract of indiensttreding van de kandidaat. FinanceFactor kent bovendien geen concurrentiebeding.

Voor opdrachtgevers die nog niet zijn ingesteld op deze nieuwe tariefstructuur blijft het mogelijk om een reguliere driepartijenovereenkomst af te sluiten. Een overeenkomst waarin transparant is weergegeven welke kosten en marges er gehanteerd worden door alle betrokken partijen.

Contact

Tegen zeer gereduceerde selectie kosten ook kunnen beschikken over de juiste interim professional? Mail info@financefactor.nl of bel 085 - 041 0441. En dat kan ook 's avonds of in het weekend, FinanceFactor werkt 16/7.

Nieuwste kansen per mail ontvangen?
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact

FinanceFactor BV
"Villa Maarheeze"
Rijksstraatweg 675
2245 CB WASSENAAR
T +3185 0410441 
info@financefactor.nl

OTYS Recruiting Technology © FinanceFactor 2018 | Disclaimer | Sitemap
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.