Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Menu

Global Sourcing

De wereld wordt kleiner, grenzen vervagen, FinanceFactor internationaliseert de recruitment van financiële professionals.

Organisaties die goed op de toekomst voorbereid willen zijn, kijken nu al over de grens bij hun zoektocht naar goed opgeleide finance professionals. De arbeidsmarkt van finance professionals in Europa krijgt te maken met enorme tekorten. Door de afname van het aantal studenten is er nu al sprake van een kwalitatieve schaarste waarbij het effect van de vergrijzing nog buiten beschouwing is gelaten. Tegelijkertijd neemt de complexiteit van de finance functie toe waardoor inwerktijden langer worden. Finance professionals beschikken bovendien vaak over veel bedrijfskritische informatie en organisaties streven dan ook naar een langdurig commitment van deze groep professionals.

Organisaties die denken het wel af te kunnen met alleen Nederlandstalige professionals voeren een verloren strijd. Excuses als taalbarrières, communicatieproblemen en cultuurverschillen zouden een uitdaging voor elke CFO en HRM afdeling moeten zijn in plaats van een belemmering om buitenlands toptalent aan te trekken.

Organisaties die niet ingesteld zijn op het internationaal werven van finance professionals, biedt FinanceFactor de helpende hand. Met dezelfde expertise waarmee wij in Nederland toptalent werven, zoeken wij ook voor u toptalenten in het buitenland. FinanceFactor neemt u de zorg voor de werving en selectie van de juiste professionals, de bureaucratie rond visa, huisvesting en inpassing in de organisatie uit handen. De tijdsfactor is geen excuus om internationaal financieel talent te weren: binnen 1 tot 2 maanden, vergelijkbaar met een traditionele opzegtermijn in Nederland, kunnen buitenlandse toptalenten aan het werk.

Wereldwijde service

Hebt u als multinational een vacante positie in het buitenland dan helpen wij ook graag om die in te vullen. Stel u zoekt een controller voor uw vestiging in Azie of elders buiten Nederland, dan kunnen wij op locatie werven. Bij FinanceFactor kunt u wereldwijd terecht voor invulling van uw vacatures.

Om internationaal toptalent te kunnen rekruteren heeft FinanceFactor een exclusieve samenwerking gesloten met IMS. IMS is onderdeel van het beursgenoteerde Empresaria Group. Het beschikt over een netwerk van ruim 100 kantoren in 17 landen waaronder India, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Hong Kong, Australië, Nieuw-Zeeland, het Midden-Oosten en de UK. Met deze samenwerking ontsluit FinanceFactor wereldwijd financieel ‘toptalent’ voor organisaties in Nederland.

Contact

Meer informatie over het toegang krijgen tot internationaal financieel ‘toptalent’? Mail info@financefactor.nl of bel 085 - 041 0441. En dat kan ook 's avonds of in het weekend, FinanceFactor werkt 16/7.

Nieuwste kansen per mail ontvangen?
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact

FinanceFactor BV
"Villa Maarheeze"
Rijksstraatweg 675
2245 CB WASSENAAR
T +3185 0410441 
info@financefactor.nl

OTYS Recruiting Technology © FinanceFactor 2018 | Disclaimer | Sitemap
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.