Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Menu

Executive Search

Met executive search richt FinanceFactor zich op professionals op directieniveau voor de top 1000 bedrijven in Nederland. De kracht van Albert Allmers is dat hij, op basis van zijn ervaring en vele gesprekken die hij dagelijks voert met financials op directieniveau, weet in welke fase van hun carrière mensen zich bevinden en wanneer ze toe zijn aan een volgende stap. Daarbij gaat het niet alleen om kandidaten die hebben aangeven weer in de markt te zijn, maar vooral om die finance professionals die niet in de markt zijn maar wel een latente behoefte hebben aan een volgende stap in hun loopbaan. Vooral voor deze laatste groep professionals is het creëren van bewustwording erg belangrijk.

Leo Moerland - CFO, Kadaster

Ik ken Albert langere tijd vanuit verschillende rollen, recent vanuit zijn vanuit zijn werk met FinanceFactor. Albert is “what you see is what you get”: transparant, eerlijk en gedreven. Is sterk in HR en kent het financiële vakgebied. In procedures gaat hij daadwerkelijk voor de beste match en beschikt daartoe over een enorm netwerk. Hij bindt zijn netwerk onder meer door altijd bereid te zijn mee te denken en advies te geven.

Zijn werkwijze is naar beide partijen in een search & selectie proces discreet, met maximale informatieverstrekking naar beide kanten. Als Albert gelooft in een match bepleit hij dat enthousiast, op basis van het eerlijke verhaal over positie en organisatie en over de kandidaat. Hij ziet onverwachte matches, soms ook tot verrassing van de betrokkenen. Zijn zorgvuldige, grondige en vooral persoonlijke aanpak leidt tot de optimale match tussen kandidaat en onderneming.

“FinanceFactor werkt 16/7” is geen verkoopverhaal: hij belt je gerust in het weekend op het voetbalveld.

Nieuwste kansen per mail ontvangen?
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact

FinanceFactor BV
"Villa Maarheeze"
Rijksstraatweg 675
2245 CB WASSENAAR
T +3185 0410441 
info@financefactor.nl

OTYS Recruiting Technology © FinanceFactor 2018 | Disclaimer | Sitemap
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.