+3185 0410441
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Diensten

Interim management

Executive search

Executive Coaching

Assessment

Outplacement

Werving & selectie

Executive search

Uw nieuwe financieel directeur of CFO via executive search?

Met executive search richt FinanceFactor zich op finance professionals op directieniveau voor de top 1.000 bedrijven in Nederland. Anders dan andere executive bureaus weten wij door onze ervaring precies in welke fase van hun carrière onze executive finance professionals zich bevinden en wanneer ze toe zijn aan een volgende stap. Dat komt ook doordat wij al onze professionals persoonlijk kennen en dagelijks praten met financials op directieniveau.

Focus op actieve én latente kandidaten

Bij het uitvoeren van executive search naar finance professionals voor uw organisatie maken we gebruik van de nieuwste ontwikkelingen, zoals online matchen via social media, targeted en referral search en database file search via ons eigen, persoonlijk opgebouwde netwerk.
Daarbij kijken we niet alleen naar kandidaten die hebben aangeven beschikbaar te zijn voor een nieuwe uitdaging. We focussen ons bij executive search juist ook op finance professionals die niet in de markt zijn, maar wel openstaan voor een volgende stap in hun loopbaan. Bij deze groep latente kandidaten is het creëren van bewustwording erg belangrijk.

Op zoek naar de kandidaat die de FinanceFactor heeft

Hebben we eenmaal via executive search een kandidaat gevonden van wie de ambities en drijfveren passen bij uw organisatie, dan volgen persoonlijke gesprekken, psychologische tests en assessments waaruit zal blijken of de kandidaat beschikt over de FinanceFactor. De toekomst van uw organisatie is en blijft immers afhankelijk van capabele mensen die beschikken over de juiste kennis én ook die extra stap in huis hebben.

Meer weten over onze executive search diensten?

Bel ons op 085-041 0441. En dat kan ook 's avonds of in het weekend, FinanceFactor werkt 16/7.
Liever door ons gebeld worden? Stel uw executive search vraag via onze contactpagina
Copyright © 2020 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close