Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

FinanceFactor breidt directie uit met Naomi van Linschoten

Categorieën: Actueel


Voor het vervullen van de groeiambitie van FinanceFactor was, naast de nodige investeringen, ook uitbreiding van de directie wenselijk. Met de komst van Naomi van Linschoten als operationeel directeur kan het huidig directieteam zich meer met development bezig gaan houden en kan opschaling van producten en diensten plaatsvinden.

Als bemiddelaar van finance professionals met een focus op hun loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling is Albert Allmers, initiatiefnemer en directeur FinanceFactor, blij met de uitbreiding van het directieteam. “Ik begon FinanceFactor ruim tien jaar geleden. De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid en hebben we ons ontwikkeld tot een bedrijf met een miljoenenomzet. En daar stopt het niet. FinanceFactor wil verder groeien en tot de top van Nederland behoren.”
Om die doelstelling te bereiken is FinanceFactor vorig jaar een intensieve samenwerking aangegaan met FireFly, een investeringsmaatschappij die zich kenmerkt door een hoge persoonlijke en strategische betrokkenheid. 

Interne organisatie professionaliseren
“Voor het vervullen van onze groeiambitie zijn de nodige investeringen in mensen en innovatie in gang gezet. Ook het uitbreiden van de huidige directie was gelet op onze plannen wenselijk. Ik ben heel blij met de komst van Naomi van Linschoten. Zij gaat de interne organisatie verder professionaliseren.” Van Linschoten is bekend met de wereld van bemiddelen, zij is haar loopbaan gestart bij een onderdeel van USG People. “In mijn loopbaan heb ik persoonlijke groei altijd belangrijk gevonden. Daarom werkte ik actief aan een mooie opbouw van functies. Door in mijn eerste werkkring veel trainingen te volgen heb ik de ontwikkeling doorgemaakt van consultant naar senior posities en die van business unit manager. Het mooie is dat je dan van uitvoering naar een management functie groeit waarin je meedenkt hoe een organisatie ingericht kan worden. Gaandeweg kreeg het professionaliseren van de interne organisatie mijn belangstelling en kreeg ik kansen om mijzelf daarin te bewijzen. Ik heb ontzettend veel zin om nu mijn kennis en ervaring in te zetten bij FinanceFactor en een bijdrage te mogen leveren aan de groeiambitie van deze mooie organisatie.”

Kantelpunt
Deze stap betekent niet dat Allmers de operatie de rug toekeert of terugtreedt uit het bedrijf. Integendeel. De keuze die hij vorig jaar voor het bedrijf maakte was wel een kantelpunt. “Dat ik, samen met partner Simon Anderiesen, een groeiambitie voor het bedrijf had, stond buiten kijf. Wij willen niet een van de velen zijn maar tot de top van Nederland behoren. Maar we willen ook dat FinanceFactor niet aan ons blijft ‘kleven’ als de oprichters, maar voor iedereen groeiontwikkeling moet kunnen bieden. Immers, een van de kernwaarden van FinanceFactor is het investeren in de relatie. Niet alleen met onze kandidaten en opdrachtgevers, ook met onze eigen medewerkers. Tegelijkertijd met de groeiambities voelde ik een grote verantwoordelijkheid voor de interne organisatie. Doorslaggevend was voor mij de vraag hoe we nog meer van betekenis kunnen zijn voor iedereen. Groei met als doel meer waarde voor onze relatie én onze mensen te kunnen creëren. De groei van de organisatie betekent ook dat deze in een fase van differentiatie komt waarin processen en kpi’s stuurelementen zijn. Daar ligt niet mijn kracht, ik ben een pionier, coach en netwerker. De keuze voor een operationeel directeur is dan ook een logische, zodat ik mij kan richten op uitbouwen van onze product-/dienstverlening en het netwerken.”

Impuls
“Als operationeel directeur word ik verantwoordelijk voor de mid- en backoffice,” vertelt Van Linschoten. “Op meerdere fronten kan ik aan de slag met de interne organisatie: een nieuw CRM-systeem, HR-beleid opzetten en het verkrijgen van een kwaliteitscertificering. Daar waar nu nog losse eilandjes zijn, kan ik deze met elkaar verbinden. Voor mij bevat deze nieuwe positie twee mooie uitdagingen: het op strategisch niveau sturing geven aan de professionalisering door te werken met professionals én het werkend maken, ook als de huidige directie zich op andere doelen richt. Het helpt dat ik ervaring heb met het samenbrengen van professionals en opdrachtgevers. Daardoor snap ik de propositie van FinanceFactor als geen ander. Ik zie het als mijn taak om de organisatie zo in te richten dat iedereen kan doen wat ze het beste kunnen!”

Met het uitbreiden van de directie en daarmee gerichte aandacht voor de eigen medewerkers krijgt de organisatie een extra impuls om tot de top van Nederland te gaan behoren, zonder in te  boeten op haar kernwaarden. “Zowel voor de finance professional als voor onze eigen medewerkers kunnen we nog krachtiger inzetten op ons credo van ‘Vinden, Volgen, Verbinden & Versterken’,” besluit Allmers. 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Deel dit artikel:

Zit jouw vacature er niet bij?

Niet alle posities waarvoor wij mensen zoeken, staan op de website. Herken jij jezelf in onze kernwaarden maar staat jouw baan er niet bij? Stuur ons dan jouw open inschrijving.

Copyright © 2023 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close