Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

FM dag 2021: 7 september 2021

Categorieën: Events

FinanceFactor is ook in 2021 trotse partner van de FM dag. 

RESET

Een reset, of herstart… Wie snakt er niet naar na een uiterst bewogen jaar? Een jaar waarin we veel van onze collega’s moesten vragen en waarin onze mentale weerbaarheid werd getest door de verschillende lockdowns. Het is de hoogste tijd om onze – uit nood geboren – vaste patronen te doorbreken, de resetknop stevig in te drukken en onze hoofden corona-leeg te maken.​​ Dat gaan we doen, op dinsdag 7 september. We dagen onszelf én elkaar uit om met een andere blik na te denken over wat we het afgelopen jaar hebben gedaan. Kan het anders, moet het anders?​​

Het is belangrijk om met regelmaat écht de tijd te nemen en opnieuw te kijken naar wat ons beweegt. Waar zijn we nu eigenlijk echt mee bezig? Doen we dingen effectief, halen we er voldoening uit en leiden ze tot ontspanning of tot plezier?​​ Laat je inspireren door sprekers uit onverwachte hoek. Laten we, samen met hen en met elkaar, andere ideeën bedenken en in de praktijk brengen.

Kijk met een andere blik naar de crisis.

FM dag 2021    |   7 september 2021   |    Louwman Museum (Den Haag)

Wanneer je tot de doelgroep behoort en aanwezig wilt zijn bij de FM dag 2021, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Klik hier voor contactinformatie. 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Deel dit artikel:

Zit jouw vacature er niet bij?

Niet alle posities waarvoor wij mensen zoeken, staan op de website. Herken jij jezelf in onze kernwaarden maar staat jouw baan er niet bij? Stuur ons dan jouw open inschrijving.

Copyright © 2021 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close