+3185 0410441
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Nieuwe uitdaging Anastasia

Categorieën: Algemeen

Na bijna 3 jaar met heel veel plezier bij FinanceFactor te hebben gewerkt, neem ik per 1 augustus afscheid van deze mooie club om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Ik ga hier als Talentmanager aan de slag voor I-Interim Rijk.

 
De keuze om te vertrekken bij FinanceFactor is geen gemakkelijke geweest, de fijne collega’s, de interessante opdrachtgevers, de kandidaten en natuurlijk de werksfeer waarin er ruimte was en is voor (persoonlijke) ontwikkeling en nieuwe ideeën. Binnen FinanceFactor heb ik de kans gekregen om te groeien, mijzelf verder te ontwikkelen en te onderzoeken waar mijn kracht ligt.  Het is fantastisch om de verdere groei van FinanceFactor van zo dichtbij te heb mogen meemaken en ik er op mijn manier aan heb kunnen bijdragen. 


Waarom dan vertrekken? Omdat het voor mij nu goed voelt een ander veld te gaan onderzoeken en te kijken hoe ik mijn steentje kan bijdragen aan de groei en ontwikkeling en verdere professionalisering van I-InterimRijk. Natuurlijk ook om mijn eigen comfortzone verder op te rekken. Een heel ander spectrum en een andere sfeer vol met nieuwe uitdagingen, want vanaf medio augustus ga ik me o.a. bezighouden met de verdere invulling van strategisch talentmanagement binnen I-InterimRijk en de (door) ontwikkeling van de professionals. Voor mij een kans om een nieuwe wereld te ontdekken met een flinke rugzak aan bagage en ervaring die ik zowel bij FinanceFactor als bij de Rabobank heb mogen opdoen.


Zoals gezegd: een lastige, maar weloverwogen keuze. Bijna alsof ik afscheid neem van mijn familie. Gelukkig blijf ik dichtbij en weet ik zeker dat mijn collega’s van FinanceFactor nog vaak ga tegenkomen. Vanuit mijn nieuwe werkomgeving zal ik met plezier de verdere groei van FinanceFactor blijven volgen.  


Vanaf deze plek dan ook een officieel dankwoord aan alle opdrachtgevers, kandidaten en relaties voor de fijne contacten die ik heb mogen opdoen en de mooie samenwerkingen die zijn ontstaan. En heel erg bedankt Albert Allmers, Simon Anderiesen, Mariska van Egmond en Sander van Opstal voor de plezierige samenwerking!
Afscheid nemen is altijd lastig, maar biedt ook weer kansen. Met mijn vertrek bij FinanceFactor komt mijn functie beschikbaar. Als jij je herkent in de filosofie “vinden, volgen, verbinden & versterken” èn energie krijgt van het verbinden van talenten aan bedrijven, neem gerust contact op met mij of met 1 van mijn collega’s.

 

 https://www.financefactor.nl/vacatures/vacature-consultant-interim-management-executive-search-impresario-financefactor-688323-11.html
 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
Finance factor
Publicatie datum
1-7-2019 0:00
Deel dit artikel
Copyright © 2020 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close