Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Finance Factor Partner aan het woord: Werner Klingler

Categorieën: Algemeen

Ik ben Werner Klingler en inmiddels bijna 20 jaar actief als interim finance professional.

Simon Anderiesen en ik kennen elkaar al enkele jaren en jaren geleden zag ik een post van hem op LinkedIn voorbij komen voor de werving van FinanceFactor’s Finest Partner(s).

In de huidige bewegelijke arbeidsmarkt is het voor een zelfstandig professional lastig om jezelf steeds weer in zessen te delen als het gaat om zowel projecten tot een goed eind brengen, als ook je eigen marketing en netwerk op niveau houden. Het Finest Partner programma zoals dit door FinanceFactor wordt aangeboden, biedt voor mij hierin een aantal voordelen en de keuze om mij aan te sluiten was dan ook snel gemaakt.

Onderdeel van het pakket is o.a. een assessment. Voor mij was een assessment al weer even geleden en ik vind het belangrijk om jezelf te kennen en hiermee ook jouw eigen sterke en verbeterpunten in beeld te houden.

Naast het assessment kan ik ook gebruik maken van een online learning omgeving. Iets wat in de markt voor zelfstandige professionals een unicum is en wat je, al dan niet op basis van het assessment, een perfecte mogelijkheid biedt om kennis op niveau te houden, inclusief PE punten indien je (op basis van bijvoorbeeld een titel) geacht wordt jaarlijks te halen.

Kort daarna was de eerste bemiddeling een feit en kon ik via FinanceFactor aan de slag op mijn huidige project. De samenwerking in de driehoek opdrachtgever – professional – intermediair is uitstekend. Regelmatig contact over de voortgang (zowel formeel en informeel) maken dat hierin alle betrokkenen met de neuzen dezelfde kant op blijven staan.

Kortom: een werkwijze die ik andere opdrachtgevers maar ook collega professionals van harte aan kan bevelen!

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Deel dit artikel:

Zit jouw vacature er niet bij?

Niet alle posities waarvoor wij mensen zoeken, staan op de website. Herken jij jezelf in onze kernwaarden maar staat jouw baan er niet bij? Stuur ons dan jouw open inschrijving.

Copyright © 2022 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close