Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Jaarcongres Public Finance 2021, BALANCEREN OP HET SLAPPE KOORD

Categorieën: Events

Jaarcongres Public Finance 2021, BALANCEREN OP HET SLAPPE KOORD

De samenleving zit op slot, de economie draait op halve kracht en we besteden tientallen miljarden om de boel overeind te houden. Hoe lang zal deze situatie nog duren? Het is letterlijk van levensbelang om continu vinger aan de pols te houden en bij te sturen. Het doel is om met zoveel mogelijk mensen en met een minimum aan economische schade de overkant te halen.
 
De weg erheen is zoals de koorddanser die - in een poging de overkant te halen - balanceert boven het ravijn. Vandaag zijn we allemaal koorddansers. En eens te meer kun je – als public finance professional – van grote betekenis zijn om de overkant te halen.

Haal jij de overkant zonder veel kleerscheuren? Beschik jij over de nodige durf en het juiste evenwicht? Heb je de juiste attitude en competenties om ons vaste grond onder de voeten te geven? En nog belangrijker; wat ga je doen als je eenmaal de overkant hebt gehaald? 

Tijdens het jaarcongres Public Finance bespreek je met collega’s en experts van de overheid en het bedrijfsleven hoe je samen de overkant haalt en wat je daar voor moet doen. We delen onze ervaringen met elkaar en gaan op zoek naar oplossingen en nieuwe inzichten. 
 
FinanceFactor is trotse partner van het jaarcongres Public Finance. Daarnaast organiseert FinanceFactor in samenwerking met Jeroen Dijsselbloem een ronde tafel voor een select gezelschap. Jeroen Dijsselbloem is Voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid, de voormalige Eurogroep President en was de minister van Financiën van Nederland.  In 2018 kwam zijn boek, getiteld De Eurocrisis, uit. Hij behandelt daarin zijn tijd als voorzitter van de Eurogroep, de Europese staatsschuldencrisis en in het bijzonder de Griekse staatsschuldencrisis.  Sinds 13 september 2018 schrijft hij een wekelijkse column in Het financieel Dagblad.  Jeroen Dijsselbloem is tevens voorzitter van Vereniging Natuurmonumenten en voorzitter van de Raad van Toezicht van Wageningen University & Research. 

Het team van FinanceFactor nodigt je van harte uit deel te nemen aan dit unieke event op donderdag 30 september 2021.

Locatie: DeFabrique - Westkanaaldijk 7, 3542 DA, Utrecht. Je kunt voor de deur parkeren. 
Je bent welkom vanaf 8.30 uur voor koffie en ontbijt. Om 9.30 start het plenaire programma.

Je kunt je inschrijven via deze link:  https://sijthoffmedia.swoogo.com/publicfinance/begin?reg_type_id=185283

We treffen je graag op 30 september!

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Deel dit artikel:

Zit jouw vacature er niet bij?

Niet alle posities waarvoor wij mensen zoeken, staan op de website. Herken jij jezelf in onze kernwaarden maar staat jouw baan er niet bij? Stuur ons dan jouw open inschrijving.

Copyright © 2021 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close