Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Leadership in Finance summit: 7 november 2021

Categorieën: Events

FinanceFactor is als partner betrokken bij het Leasership in Finance summit 2021. Het thema is: Team Dynamics
Wanneer het goed gaat in de wereld, praten we over niets liever dan de purpose van een organisatie of de empowerment van medewerkers. In crisistijd lijken dit soort thema's echter naar de achtergrond te verdwijnen. Tijdens het aankomende Leadership in Finance summit kiezen we daarom niet voor een crisis management thema, maar juist voor een people focused thema, namelijk: Team Dynamics.

Organisaties zijn levende organismen, vol met mensen. De wendbaarheid van een organisatie is afhankelijk van de dynamiek tussen de mensen, de teams die ze vormen en de samenwerking tussen verschillende teams. Dynamiek komt voort uit de optelsom van individuele drijfveren. Die optelsom geeft elk team zijn eigen purpose, stijl en cultuur, maar het geheel van dit alles moet wel dezelfde kant op wijzen.

Tijdens het Leadership in Finance Summit gaan we met elkaar in gesprek over de dynamiek en samenwerking binnen én tussen teams. Wanneer is een team succesvol? Waarom is het ene team een geoliede machine? Moet je team bestaan uit stuk voor stuk briljante professionals of bereik je juist de beste resultaten met een team dat goed samenwerkt? Welke leiderschapsstijl werkt het beste? Welk effect hebben crisismaatregelen op uw teams?

Het thema boardroom dynamics komt ook aan bod. Hoe zorg je ervoor dat iedereen met elkaar verbonden blijft en een purpose deelt? Is uw board voldoende voorbeeld voor de rest van de organisatie? Wat is de rol van de CFO en/of Finance Director inzake deze samenwerkingen? Welke keuzes maakt u? En hoe zorgt u net nu voor de juiste balans tussen dynamiek en beheersing?

Graag nodigen wij u uit om op 10 november de dialoog rondom Team Dynamics aan te gaan. Laat u inspireren door out of the box sprekers en de succesverhalen van anderen.

Wanneer je tot de doelgroep behoort en aanwezig wilt zijn bij het Leadership in Finance summit, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Klik hier voor contactinformatie. 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Deel dit artikel:

Zit jouw vacature er niet bij?

Niet alle posities waarvoor wij mensen zoeken, staan op de website. Herken jij jezelf in onze kernwaarden maar staat jouw baan er niet bij? Stuur ons dan jouw open inschrijving.

Copyright © 2022 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close